Karin Bryhn - Jorden rundt

The funeral

Posted: 19.12.2013 kl. 04:46. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3

Som dere kanskje har skjønt så døde læreren min forrige torsdag. Hun fødte sin andre sønn bare 5 dager før det igjen, i tillegg til å ha en 5 år gammel sønn. Hun døde av blodpropp mens hun sov. Selvom jeg ikke kjente henne såpass lenge så rakk jeg å bli litt kjent med henne forde. Jeg hadde henne hver dag i over 4 mnd, snakket med henne om alt mulig, kjente på magen hennes og snakket om sønnen hennes. Merket at verden ble litt gråere den dagen hun døde. På mandag så var jeg i Amanda's visitation, det vil si at hun ligger i en kiste fremme i kirken for de som vil se henne og si hade. Det var så utrolig mange som var det, helt utrolig. Er helt utrolig hvor sterk familien hennes er. Hennes ektemann, mor og far stod ved hennes kiste og trøstet alle som kom i over 5 timer.
Alle som kjenner meg vet at jeg gråter ikke. Ikke i det hele tatt, uansett hvor trist noe er, jeg bare holder det inne i meg. Første gang jeg gråt på evigheter var da jeg stod ved kisten hennes, snudde meg rundt og så Gavin, hennes 5 åring, slite med å klare å se mammaen sin i kisten for den var så høyt oppe.

"Life is so fragile and so unfair."
Dro i begravelsen hennes på tirsdag, er helt utrolig å se hvor mange liv hun har rørt.

Hennes favoritt quote.

Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å vokse opp uten en mamma, hvertfall ikke å miste en i en så ung alder.

<3 Takk for at jeg har en så utrolig fantastisk mamma, jeg er evig takknemlig.


Chicago

Posted: 17.12.2013 kl. 03:13. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3

På lørdag dro alle fra tysk klassene (de som ville) til Chicago! Vi dro jo egentlig for å oppleve det tyske julemarkedet som ligger midt i Chicago, men det var der vi gikk av bussen, tok et gruppebilde og spredde oss og gjorde egentlig hva vi ville etter det. Så det var meg, Carlie, Cassy, Abby, Jonathan, Mac, Nate, lillebroren til Jonathan og kameraten hans! Vi spiste på en italiensk restaurant, gikk litt rundt om i sentrum og tittet, tok en del bilder ved "The Bean", hadde planer om å stå på skøyter i sentrum, men det var for lang kø til det vi hadde tid til, så vi dro bare tilbake til julemarkedet for å møte resten av gjengen. Det var en utrolig koselig tur, hadde det så morsomt. Føler jeg får flere venner for hver dag som går, og et enda bedre forhold til de jeg allerede har fra før. Jeg har jo selvfølgelig både oppturer og nedturer, men merker jeg har vaert utrolig heldig med dette året her. 

Rest in peace

Posted: 13.12.2013 kl. 03:08. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Early this morning, 5 days after giving birth to this beautiful boy, this wonderful woman passed away, taking all of our hearts with her. You were an inspiration to all of us, and heaven has gained a new angel. Your family, especially your husband, your 5 year old son and newborn baby, are in my thoughts and prayers.


Wrestling (butts)

Posted: 12.12.2013 kl. 05:22. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

I kveld ble jeg plukket opp av Cassy og dro til Bay Port's første hjemme wrestling meet....dayum. Number 1 fan right here. The hashtag of the week: #wrestlingbutts.

NEVNTE JEG FORRESTEN AT DET ER KALDT HER?!


Christmas spirit

Posted: 12.12.2013 kl. 05:09. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Jeg aner ikke hvor mange overskrifter jeg har som starter med noe med jul hehehee. Har bare så mye julespirit for tiden!
Igår ble jeg med Julia hjem etter skolen. Vi så på julefilmer og spiste mye usunne ting(<3). Vmor hentet meg på kvelden og på vei hjem så kjørte vi forbi mange hus som var veeeeeldig pyntet til jul! Det er veldig normalt at du har julelys OVER ALT rundt huset ditt. Alle planter og trær, tak og vegger, dører og hager og alt! I love it.

Har også fått mitt eget juletre på rommet mitt!!! Ah jeg er i himmelen. Jeg så at vi hadde et ekstra juletre i et av lagerrommene vi har nede, så jeg spurte om vi skulle plassere det et sted. "No, I don't think we're going to use that this year.".........."can I put it in my room?:D" "well of cooourse!" *WIN*
Så jeg satte på julealbumet til Peter Jöback og pyntet juletreet, en fin tradisjon vi har hjemme! Peter<3333


21 minusgrader

Posted: 10.12.2013 kl. 15:00. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Igår var en lang, men fiiiin dag. Dro på skolen, dro hjem, ble plukket opp av Collin rundt 4 fordi vi skulle til byens bibliotek fordi han trengte litt hjelp med noen svenske college applications (han vurderer å starte pa universitetet i Lund, Sverige) og siden jeg er stjerne i svensk så kunne jo trå til! På vei dit så skulle vi bare innom Walmart fordi vi måtte kjøpe noen stygge gensere og en "white elephant gift". Endte opp med at vi var der i 2 timer, hahah. Det var Young Life senere på kvelden og da skulle vi ha temaet "ugly Christmas sweater" og alle måtte ha med en "white elephant gift", det vil si en teit, morsom gave som du enten har funnet hjemme eller i butikken, bare noe helt random. Jeg kjøpte en pose med duftkongler og en gigantisk julekule! Hahahah og Collin kjøpte en fisk!!! En ekte akvarium fisk haha herregud.
Det var kjempe koselig der, vi sang julesanger, spiste julekaker osv! Etter skolen idag skal jeg bli med Julia hjem og bake Christmas cookies, se på julefilm osv, blir koselig.


Christmas

Posted: 09.12.2013 kl. 01:25. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Idag har vi pyntet huset med masse julepynt, kledd på oss masse varme uteklær og dratt ut for å kutte ned juletreet vårt! Trodde først vi skulle gå ut i villmarka ellerno, men vi dro til et sted hvor de hadde mange hester, sleder, en café, julebutikk osv! Var kjempe Christmassy og kjempe koseliiiig! Det var meg, vmor, vfar og Brent! Carlie hadde en danseopptreden, Shelby hadde en robotics greie og Mac måtte gjøre noe greier med bilen sin!


Christmas tree

Posted: 08.12.2013 kl. 03:48. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Igår var jeg på hockey kamp med Marissa, var veldig spennende bortsett fra at vi tapte med 1 mål...skulle som sagt ha på meg Aron's trøye på kampen, men han hadde ikke mulighet til å gi den til meg etter skolen så fikk ikke brukt den. Får vel bli en annen dag!

Stod opp ganske sent idag, rundt 1. Vanligvis så er det tidlig om jeg hadde bodd i Norge, heheheee. Har bare slappet av, spist og skypet med familien og Cissa (<333333). Har også sett på julefilmer! Akkurat nå ser jeg på en julefilm som heter "Christmas in the city) med vertsmor og vertsfar! Koseliiiig.

Imorgen skal vi blant annet finne juletreet vårt og dekorere til jul! Blir koseliiiig


Sumz up my day

Posted: 06.12.2013 kl. 06:08. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Sliten. Og imorgen er det meldt over 15 minusgrader. Natta.


Baby

Posted: 05.12.2013 kl. 06:05. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Sorry for stavefeil, men orker ikke sjekke etter at jeg har skrevet, skriver på iphonen og har engelsk tastatur.

Jeg er som sagt i noe som heter "Child Development". Det er en klasse der du lærer om alt fra egget blir unfanget - blir til et foster - blir født - de første årene osv. Alt om hvordan kvinnekroppen fungerer (når det kommer til graviditet) osv. Og et av prosjektene vi har er at alle må være mor (eller far) til en robot baby i minst 2 dager. Og den robot babyen er ALTFOR ekte....den gråter hele tiden, og da må du enten mate den med melkeflaska (er en databrikke i tuten), skifte bleie (databrikke i bleien) eller få den til å rape. Den trenger altså forskjellige ting til forskjellige tider, og eneste måten å få den til å slutte å gråte på er å gjøre det. Og du får et brikkearmbånd rundt armen også som du må ha på deg for at babyen skal svare deg, slik at det er umulig å få andre til å gjøre jobben din. Og du må behandle den som en ekte baby også, støtte nakken (gjør du ikke det så skriker babyen). Behandler du den for dårlig kan den faktisk dø, haha. Den grå sikkert hvert 10-15 minutt, det varierer. Er programert til å være helt random, kan gå 2 timer uten noen ting, og plutselig 2 timer med non-stop crying. Yay....blir 2 laaaange dager (hvertfall netter) dette her. OG NEVNTE JEG AT DU MÅ TA DEN MED TIL ALLE KLASSENE DINE, ALTSÅ TA DEN MED DEG HVOR ENN DU GÅR ILØPET AV SKOLEDAGEN? Crap. Den kan starte å hylskrike mens du sitter på pulten liksom....Og du har en "carrier" du må bære babien i i tillegg. Du får som sagt utdelt en random baby! Jeg fikk en jente, Leah<333


Thanksgiving

Posted: 05.12.2013 kl. 05:48. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Forrige torsdag var det thanksgiving! Så vi hadde fri fra skolen fra onsdag og til søndag(ofc). Thanksgiving er rett og slett en dag med MASSE mat og være med familien. Og selvfølgelig for å takke for alt du er velsignet med. Det er en ganske stor forskjell fra Norge føler jeg. Vi er veldig takknemlige for ting vi, ikke misforstå, amerikanere er bare bedre til å uttrykke det. De legger ut bilder daglig av venner, familie, teammates osv, og skriver hvor #blessed de er. ALLE guttene legger ut bilde av en selv med en kamerat eller teammate og skriver at de er familie, hvor mye hver og en betyr for dem, hvor samlet de står. Amerikanere twitrer hele tiden at de takker gud for alt de har - venner, familie, oppgang og tilogmed motgang. Det får meg til å bli mer takknemlig for alt jeg har!

På thanksgiving var vi hele familien + enda 20 familiemedlemmer i huset! Vi hadde gjort island MASSE god mat, det var ikke måte på! En kjempe fin thanksgiving med andre ord!

På fredag var jo den kjente "Black Friday"! Det vil si at alt rett og slett er så billig at folk telter utenfor visse butikker lenge før. Men etterhvert som årene har gått har Black Friday startet tidligere og tidligere for hvert år, og nå startet det tilogmed kl 8 torsdag kveld (altså thanksgiving kvelden, er ikke fredag på Black Friday engang). Anyway - jeg, Mackenzie og Carlie dro til kjøpesenteret og var der frem til rundt 12! Kjøpte meg 2 skjerf (mamma det trengte jeg, ser du den snøstormen vi har her nå eller) og en bodyspray (trengte den også). Var jo veldig billig uansett.


Snowww

Posted: 05.12.2013 kl. 05:29. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Tiden går så utrolig fort (Ikke der hjemme i Moss regner jeg med)!
De siste dagene har jeg vært litt med stressa, vi har en del innleveringer og jeg føler tiden ikke strekker helt til. Har veldig lyst til å oppdatere dere hver dag, men når man er sliten så er det lite fristende. Jeg har det veldig bra for tiden, jeg begynner bare å merke at om man står på for hardt til tider så kan man fort bli utslitt.

Forrige torsdag (tror jeg) var jeg på sesongens første Bay Port hockey kamp! Det var spennende, guttene er flinke! Her er det vanlig at gutta på laget (gjelder fotball også//american football) har 2 spilledrakter, en de bruker og en de kan gi til en som skal på kampen! Slik at den personen kan "reppe" dem. Du ser for eksempel et bilde av en fotballspiller med nummer #42 på drakta sammen med (vanligvis) en jente som har på seg lik drakt og under bildet står det "reppin' the football staaar blabla" dere skjønner. Kom akkurat på at jeg tror det er en forkortelse for "representing", ahhh det forklarer det mye bedre heheheee. Og det er hockey kamp på fredag, lørdag, og på søndag skal jeg på enda en packers game! Aron lurte på om jeg ville ha trøya hans på fredagskampen, så det blir spennende! Regner med at jeg tar bilde, så dere får nok se!

Jeg sitter btw på tribunen med Marissa, Chiara og Carly på bildet under, ser dere godt etter kan dere se meg. Delvis i midten, til høyre!

Nevnte jeg at Elsie er (var, cc er ferdig) stjerna på cross country laget? Hun kom helt til state! (Sectional - regionals - state)! Hun løper liksom 4k på 16 min ellerno....


Karin Bryhn

Mitt navn er Karin Bryhn, jeg er 19 år og kommer fra Moss. Skoleåret 13/14 tilbragte jeg i Green Bay, Wisconsin som utvekslingsstudent gjennom STS. Nå skal jeg ut på reise igjen, denne gangen verden rundt. Her kan dere holde dere oppdatert på hvor hen i verden jeg befinner meg. Kontakt meg gjerne på: karin_b_96@hotmail.com

KATEGORI

Blogg


ARKIV

Juni 2014Mai 2014April 2014Mars 2014Februar 2014Januar 2014Desember 2013November 2013Oktober 2013September 2013August 2013Juli 2013Juni 2013


GRATISDESIGN AVhits