Karin Bryhn - Jorden rundt

The Packers VS The Vikings

Posted: 28.11.2013 kl. 05:50. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

På søndag var jeg på the Packers game med Lene og familien hennes! Det var kjempe rått, bare atmosfæren og hele stemningen. Og før hver eneste kamp er det gigaaantisk tailgating utenfor stadiumet, det vil si alle tar med trucken sin, parkerer og laget sitt eget "grill place" utenfor trucken sin, masse musikk, trommer, blablabla. Kjempe spennende! Dette var også en enda mer spennende kamp siden det var the packers mot Minnesota's Vikings, de er på en måte erkefiender. Gleder meg til jeg skal til enda en Packers kamp neste uke, da spiller de mot the Falcons (Atlanta).


Geocaching

Posted: 28.11.2013 kl. 05:30. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

På Young Life ble vi enige om å gjøre noe som heter "geocaching" etter skolen neste dag, altså meg, Elsie, Cassy, Sam, Collin osv. Det er rett og slett en post ute i skogen etellerannet sted som du må finne, og du får bare gitt cordinater! Så du trenger iPhone (cordinat app) og kompass. Og vi skriver inn posten's cordinater også kommer det liksom opp "5 miles away" også må vi bare finne ut hvilken retning vi må gå! Det blir bare kaldere og kaldere (vi er oppe i -10 minusgrader på morningen folkens) og det tok oss sikkert 2 timer å finne den. Vi måtte krysse jorder, innsjøer (gikk over is, sorry mams), gjennom kratt og buskas og hele pakka... Jeg (selvfølgelig) fant posten og inni det var det masse suvenirer fra alle som har funnet posten opp gjennom årene og en notatblokk alle skrev navnet sitt på (var folk helt siden 2007 ellerno). Vi gjorde dette 2 forskjellige steder, rakk ikke mer siden det blir bekmørkt bare 04:30 her!

P.S. den blå lua jeg har på meg fikk jeg låne siden det var så kaldt :PPPpp

Haha, Cassy er så konge


Young Life

Posted: 28.11.2013 kl. 05:20. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Hver eneste mandag er jeg med på noe som heter "Young Life", en gruppe mennesker som møtes hjemme hos en av gruppemedlemmene (forskjellig fra gang til gang) og har det morsomt, synger, danser, har konkuranser, kanskje tar opp noen temaer osv. Ble vel rett og slett med fordi Elsie, Marissa, Cassy, Collin osv er med, haha. Det er hvertfall kjempe gøy!


Happy birthday shelbz

Posted: 28.11.2013 kl. 03:57. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Idag hadde vi noe som heter "block day" på skolen. Det foregår over 2 dager, så første dagen har du halvparten av fagene dine (hver klasse varer da lenger) og neste dag har vi resten av fagene. Vi hadde block day igår også, så idag hadde jeg "German II, study hall, study hall." Alle seniors som har noe som heter "Student incentive program" kort kan dra fra skolen during study hall. (Alle med gode karakterer, oppførsel og lite fravær får det kortet.) Så teknisk sett hadde jeg bare 1. time idag, så møtte opp halv 8 og dro hjem halv 9! Og sov <33333 Så også en film som heter "the Red Dawn" SE DEN!

Idag har Shelby, vertssøsteren min, bursdag! Så spiste god mat, ga presanger og blablabla!

A normal day at the Rouse/Ostrom/Bryhn residence<3333333

Imorgen er det thanksgiving!! Blir en spennende opplevelse, alle sammen har sittet rundt kjøkkenbordet, hatt family time, kuttet grønnsaker og alt til imorgen. Over 20 stk kommer hit imorgen så det er mye som må gjøres før den tid! Både familie og venner. Siden det er thanksgiving har vi lang helg, altså null skole imorgen og fredag! Wiii


The last couple of days

Posted: 24.11.2013 kl. 01:57. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Skal skjerpe meg med denne blogginga, lover!
De siste ukene har det vært mye skole, lekser, prøver, osv. Har vært en del med Gabby, Elsie, Marissa, Jenny, osv. Prøvde meg på basketball, meeeen hehehe det gikk ikke helt som forventet. Folk her er så gode i sport (og alt ellers) at det er ikke måte på. Nå gleder jeg meg bare til Track skal starte, tror det er i februar! (Er bedre i kort distanse sprint enn lang distanse løping he he he). Savner cross country som bare det! 

Idag stod jeg opp rundt 11 (noe som er ekstremt sent her...). Rundt 1 dro jeg, Jonathan (Carlie's type) og vertsmor til Pulaski High for å se på vertssøster sin danse opptreden, hun er kjempe fliiiiink. Så dro vi hjem og jeg har bare slappet av hjemme siden det! Nå er klokka rundt 7 og vi skal til Wallmart om en liten stund. OG IMORGEN SKAL JEG PÅ MIN FØRSTE PACKERS GAME. Lene's familie hadde en ekstra billett så de spurte om jeg ville vaere med! Det er Packers mot Minnesota's Vikings, noe som er en litt mer populaer kamp fordi the Packers og the Vikings er erkerivaler, akkurat som Liverpool og ManU for eksempel. Ahh det blir spennende. Skal også på en Packers game den 8. desember, the Packers mot the Falcons (Atlanta). wiiii. 
Hadde en sleepover med Gabby siden hver onsdag og torsdag de siste 2 ukene har vi hatt skole fra halv 12 til 3 pga noen tester alle sophomores måtte gjøre. 


Hadde photoshoot med Jenny denne uka, trengte noen "senior pictures" som alle seniorene må levere inn til årboka greia. Så spiste vi sushi etter det. Slår moss sushi x10. 


Har en klasse som heter "Child Development" og der laerer vi om hvordan en graviditet er, fødsel, babier, blablalbla. Så vi har fått en del robot babier som alle skal ha minst 2 dager hver. De er veldig dyre, for det er ordentlige "mekaniserte" babier, de gråter, trenger mat, trøst, bleie skift, og det hele tiden. Og det er en sensor i babien som vet når den blir behandlet bra, dårlig, om den får alt den trenger (det jeg nevnte) osv. og hvordan du holder babien (får den ikke nakke støtte så gråter den for eksempel). Og den kan faktisk dø haha. Du får en baby, klaer til babien, stelleveske med alt den trenger inni og en "carrier", som på bildet over. Og ja, du må med den, babien og stellevesken med deg over alt, i alle timene dine, i gangene på skolen når du går fra klasse til klasse (the worst part) og du må stå opp hver gang den gråter iløpet av natta også (sikkert minst 5 ganger i timen). Jeg valgte ofc en helg, men må fortsatt ha den hele skoledagen fredag og mandag OG JEG GRUER MEG FYF. hva er det jeg har meldt meg selv på, det er jo selvmord. får min om 2 uker ellerno hahahaha oh lord. My bfff Jordan på bildet btw. 


Vurderer tape extensions og highlights btw. 


Frisøren sa at jeg har veldig tynt og slitt hår, og jeg sa at jeg mister halve håret mitt hver dag, så hun foreslå vitaminer = vitamin shopping. 


Dette er foresten Hailee sin baby, Michael. Jeg er en milf i know 


Wallmart shopping all the way. Og ja, tok meg en runde i denne her. 


Blitt enda naermere vennene mine noe som gjør meg veldig glaaaaaaaad (<3). 

 


Meg når jeg nailet tysk prøven jeg ikke visste vi skulle få. 


oh basketball....I tried it, failed, gave up :DD


S/O til min lille gullklump som hadde bursdag for noen dager siden (eller var det igår?) I love you <333333


Etter skolen på fredag så dro jeg, Rachel, og noen andre jenter til kinoen for å campe utafor siden vi skulle se den nye hunger games filmen<3333 den skuffet ikke. 


I'm spending too much time here. 


Bestilte en genser hit forrige uke, i SMALL. og ja, dette er small.......skal prøve å bytte til xs da. 


en sukkerklump jeg møtte på dyrebutikken. ja de har et adopsjonsrom der de har mange hunder og katter i bur som du kan adoptere. 


En konsert skolen hadde igår kveld!


Må slenge med et selfie. 


New york #2

Posted: 17.11.2013 kl. 23:38. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1


Friends bygningen<333333

Mat pause i NYC<33333


New York #1

Posted: 13.11.2013 kl. 19:03. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Skulle akkurat til å poste del 1 av spørsmålsrunden jeg hadde gjort istand, men når jeg skulle finne den i arkivet mitt så var nesten alt borte.......brenn.

Derfor kommer det en del bilder fra NYC istedet, enjoy.

 (vertsbror, Brent <3) 


Dårlig kvalitet, er snapchat bilder.


 


Time flies by too fast

Posted: 06.11.2013 kl. 03:16. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2


NYC bound

Posted: 01.11.2013 kl. 14:50. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 4


Karin Bryhn

Mitt navn er Karin Bryhn, jeg er 19 år og kommer fra Moss. Skoleåret 13/14 tilbragte jeg i Green Bay, Wisconsin som utvekslingsstudent gjennom STS. Nå skal jeg ut på reise igjen, denne gangen verden rundt. Her kan dere holde dere oppdatert på hvor hen i verden jeg befinner meg. Kontakt meg gjerne på: karin_b_96@hotmail.com

KATEGORI

Blogg


ARKIV

Juni 2014Mai 2014April 2014Mars 2014Februar 2014Januar 2014Desember 2013November 2013Oktober 2013September 2013August 2013Juli 2013Juni 2013


GRATISDESIGN AVhits