Karin Bryhn - Jorden rundt

wops

Posted: 29.10.2013 kl. 03:22. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Hola everyonnnnne. Beklager for lite oppdateringer, men det er masse som har skjedd de siste 2 (3?) ukene, så bloggen har blitt veldig nedprioritert. Har blant annet fått meg type!!

JK lol. Anyways - det har skjedd masse! Har hatt en del lekser as always, vaert en del med Marissa, prøvd meg på basketball, hatt en del work outs med Joe after school,  been to a haunted house, sleepovers, football games, blablabla. Legger til bilder fra de siste ukene istedet jeg, haha.


Taylor, Jessie, me, and Rachel! (love you)My time as a CC runner is officially over. Shoot me


Lindsey and me in geeeerman
Jenny, en av de første jeg ble kjent med faktisk! 
Lurg (utvekslingsstudent fra Danmark actually), Rachel, and meeee.


Morgan og meg! Hun var også en av de første jeg ble kjent med!


Carlie (sis) og kjaeresten hennes, Jonathan! Cuuute


Det var den siste kampen til Bay Port fotball gutta, så de fleste var litt emotional etter kampen ^


Karin liker. 


Takk for en utrolig fint brev, farmor! Kjempe glad i deg. 


Skypet også med Tinusberta og sis. (første gang jeg har snakket med hannah etter at jeg dro faktisk haha). 


Var også på a hanuted house with Joe, "Terror on the Fox". 


Marissa sin storesøster fikk lille Dominic for 4 uker siden, han er helt utrolig nydelig! Blitt auntie Karin! 
Acne genser<3333 (forever 21)
Haha, funny story. Satt i kafeterian med Julia før skolen for noen dager siden, og plutselig setter en random gutt seg ned ved siden av meg. "Hi you're cute. Oh shit, did I really just said that?? Oh no I think I did. Sorry, I just hate my brother. Yeah the police has been to my house over 17 times this summer blablabla". Jeg var speachless hahaha. Også plutselig begynte han å bli så nervøs, og bare "I really want to ask you about something, but I'm too nervous". Og det var etter at han spurte meg om penn og papir at dette skjedde. Gettin all dem boiis :PP


Vi var også en del jenter som var og så på MacKensie (øverste bilde) sitt siste svømme stevne! Hun var fliiiiiink!


Lene's lillebror!


Elsie and meee. Dette er fra dagen da hun fylte 18 år!
Taylor and I at the last football gameeee. 


Me as we speak. Dette skjerfet fikk jeg av Gabby på skolen idag, hun kom hjem fra Myanmar (Burma) på lørdag, og hadde kjøpt med dette fiiiine skjerfet til meg! Love you. 

Dette innlegget har jeg utsatt leeeenge, er bare mye som har skjedd, og har bare ikke hatt lyst til å starte, haha. Kom nettopp hjem fra Dustin nå, var kjempe koselig! Så nå skal jeg kjappe meg og gjøre litt lekser før senga kaller. Holder på med spørsmålsrunden nå, så den kommer vel i løpet av noen dager. Om jeg ikke rekker å bli ferdig før jeg drar til NEW YORK CITY OM 2 DAGER HALLO. Og ja, blir nok absent fra bloggen den langhelgen, men regner nok med at det er forståelig. Og beklager hvis det er en del skrivefeil, men orker ikke rette.


ask me some questionz

Posted: 17.10.2013 kl. 17:52. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 28Siden jeg har over 300 sidevisninger hver dag, men ingen gidder å kommentere a single shit, så bestemmer jeg meg for å ha en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om alt fra a til å - om utveksling, om high school, om meg, om alt. Og ja, nå må dere spørre også så jeg ikke driter meg ut lol. Go for it!


Cross country in my heart

Posted: 17.10.2013 kl. 04:17. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

De siste dagene har bestått av skole, trening, vært med venner + lekser og prøver. Vet ikke om jeg nevnte det, men var på kino og så Insidious 2 med noen venner på fredag, veldig rar film egentlig. Still scary though.

I dag var siste cross country trening, OG DET ER SÅ TRIST AT JEG VET IKKE HVA JEG SKAL GJØRE. My social life is over, det eneste jeg har nå er skole og så dra hjem. Får håpe basketballen starter så fort som mulig, for ellers så blir jeg feit og deprimert.

Yeah, had a prenatal development test today, had like 4 more pages of this....fun.

I morgen har jeg mitt siste cross country løp, og det blir trist. Drar fra skolen litt over 1, så det er deilig. På fredag stikker jeg og ser på the last football game at Bay Port, og så stikker jeg, Lurg (that's ur new name) og Claudia ut for å spise something, and theeeen sleepover.

Good night


Guess what

Posted: 14.10.2013 kl. 19:31. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3
Barn Bash

Posted: 14.10.2013 kl. 04:06. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

I går var jeg og noen venninner på noe som het the Barn Bash, det var rett og slett en fest på en låve, haha. Vi fikk gratis mat og drikke, og musikken var ganske bra. Det var organisert av noe som heter "Young Life", så det  var folk fra 3-4 forskjellige skoler der. Det var sikkert 90% afro amerikanske folk der, haha, og det var drit fett!! 


I dag har jeg sittet med likser siden kl 1 og nå er klokka 9 på kvelden. Selvfølgelig, har spist en del, vaert innom facebook og alt, men ja, flinke meg. Denne uka er siste uke med cross country trening, og jeg gruer meg til det er over. Ååååå. 


Tired

Posted: 11.10.2013 kl. 05:34. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Cross country løpet idag gikk ikke sååå veldig bra. Glemte å ta astma innhalatoren min (haha, lo når jeg skrev det der), så etter halve runden gikk det rett til vest. Jeg bare "crap, ingen vet at jeg har astma, det ser ut som jeg suger i å løpe!!" haha (gråter). Men men, trøstespiste masse dritt når jeg kom hjem uansett, så whatevah. Det var sosialt gøy da, det er det jo alltid. Synd det bare varer i 2 uker til.

Hadde nesten ikke lekser idag, noe som er helt sjokkerende, what to do liksom. Så nå er jeg tilbake på level 30 i tetris, så nå skal jeg legge meg, heheheheh. Imorgen har jeg blitt invitert med på "barn bash", aner ikke heeelt hva det er, men er noe med dans, mat, sosiale greier så ja, får se hvordan det er. Natta sukkerklumper!

Og ja, jeg skal gå sånn her på skolen imorgen. #hvorforerikkestilensånnherinorge


Koko

Posted: 10.10.2013 kl. 04:19. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Hola!

Kom nettopp inn døra, har vært downtown med Gabby, Lene og Hailee på verdens beste sushi restaurant som heter "Koko", for å feire Gabbys 18årsdag. Fikk gratis kake også, wiiii. Dagen idag har bestått av skole, trening, pre meet dinner (som vi har hver onsdag hos en på laget, denne gangen var det hos Steele), og sushi. Haha, vi er en gjeng med 8 jenter på lunsjbordet vårt, og det endte opp med at alle tok biter av alle cupcakes'a vi hadde med, så lunsjen ble en stor cupcake smørje, haha. GODT var det. #utveksling

Ja, det er kjæresten hennes dere ser på telefonen hennes. Hun har en kjæreste i tyskland faktisk, Max!

Imorgen har jeg tyskprøve, yey. Og etter det har jeg et cross country meet, nok en gang på Meadow Brook. Det er liksom hjemmebanen for cross country for Bay Port, så denne gangen er det vi som inviterer mange andre lag til race. Liker ikke runden vi løper der, for vi må blant annet løpe over a huuuuge hill - TWICE! Men men, varer bare i 2 uker til, bade bra og trist (mest trist). Også tenker jeg, Gabby, Lene og Hailee å kanskje dra til "a haunted house" imorgen kveld, vet ikke helt hva jeg skal forvente, hehe.

Nåå må jeg pugge litt tysk (as if) før jeg legger meg! Nattaaa.


Bildedryss #2

Posted: 08.10.2013 kl. 06:24. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Her ser dere litt av Wisconsin Dells downtown. Er et veldig koselig sted!! Har vel gjort det til en vane å kjøpe en t-skjorte fra hvert eneste sted/ting jeg gjør (cross country), så why not, Wisconsin Dells t-shirt på meg<3333
Skippet siste time (nok en gang, haha stakkars lærer) for å dra på et basketball møte. Alle som skal starte på basketball var der, så ja, jeg er den neste basketball stjerna i USA. Cross country er snart over, sesongen varer bare i 2 uker til. Litt trist egentlig, for det er der jeg får min daglige dose med eye candy (noe jeg seriøst trenger to function). Også fordi det har gjort meg more sporty than ever, og holdt vekta nogenlunde grei. Men ja #yolo. Skal starte på track til våren, det gleder jeg meg mest til! Aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt "eheh, I'm kinda more of a sprint person than a long-distance person;p".

Speed training i cross country idag, gøyalt det xD 1 mile warm up, 800m timing (tar tiden på 800m, got it?) x3, 400m timing x3, hills 5 ganger (holy motherfkr) og 1 mile cool down (cool down my ass). Så ja, 2 weeks left, 2 weeks. #utveksling

Nå er klokka halv 12, sitter fortsatt med lekser, skal snart legge meg. Nevnte jeg at jeg hater tysk?


Bildedryss #1

Posted: 08.10.2013 kl. 06:05. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

My weekend in Wisconsin Dells! Wisconsin Dells er et stort område, eller sted, i Wisconsin. Amerikas største vannpark er der faktisk, så Gabby inviterte meg og Lene til å dra dit over helgen for å feire bursdagen hennes som er på onsdag. Vi og moren hennes bodde på et hotell der oppe, og vi koste oss masseeee (spiste masseeee). Yikes så myte mat når jeg tenker meg om.


Schooool

Posted: 02.10.2013 kl. 04:20. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3

Siden det skjer så mye all da taim, så blir bloggen litt glemt. Igår kveld satt jeg oppe til sikkert kl 1 (i Norge er det ingenting, men her hvor du må opp kl 5 så er det wayy to late) og gjorde ferdig my assignement for sociology class. Skulle skrive 2 til 3 sider, men siden jeg er så stjerne så skrev jeg 5 #norwegianswag. Hadde i TILLEGG prøve om WW1 i social studies class i dag, følte det gikk greit. Vi hadde en del multiple choice spørsmål, men ikke tro at amerikansk skole er enkelt av den grunn. Gledet meg i hele dag til å endelig kunne se noen episoder av Grey's Anatomy i kveld med en chai latte og noe usunt, men neida, fant ut av jeg hadde geometry og sociology lekser, så har jeg sitter her i 3 timer. #utveksling

Uansett, på søndag dro vi til Milwaukee for å se på Shelby spille en fotballkamp. De tapte dessverre, men var en morsom tur! Og siden jeg hadde så mye lekser i helgen så måtte jeg lese på sidelinja<333 På mandag skjedde det vel ikke stort, skole, trening, lekser osv. I dag var jeg faktisk a volunteer in the church community. Kirken hadde noe som heter "Feed My Starving Children", det er en organisasjon som samler donasjoner og kjøper masse naeringsrik mat, skaffer frivillige til å pakke det samme, så sender de det til land rundt om i verden som trenger mat til underernaerte barn. Flott prosjekt, synes det var veldig spennende å vaere en del av! Kirken her er egentlig ikke en "kirke-kirke", det er heller mer som en stor moderne bygning, akkurat som science senteret i Saprsborg (for de som vet hvor det er). Bortsett fra at de holder kirkegreier der inne, slik at det er en kirke. Vi var over 200 frivillige som møtte opp, fyllte flere tusen poser med ingredienser, vitaminer og alt mulig, pakket sammen alt i esker osv. Høres dønnkjedelig, I know, men det var faktisk spennende. 


Dette er faktisk skolematen min nesten hver dag, haha. To skåler salat druknet i italiensk dressing. Slapp av, jeg blir feitere for hver dag, følte bare for å vise at jeg spiser LITT sunt også.


Shoutout til mine flotte folkz der hjemme, u rock. Keep up the swag #lovey


Slenger med et selfie siden man må jo ha et bilde av seg selv i hvert eneste innlegg? #whatamasterpiece


Karin Bryhn

Mitt navn er Karin Bryhn, jeg er 19 år og kommer fra Moss. Skoleåret 13/14 tilbragte jeg i Green Bay, Wisconsin som utvekslingsstudent gjennom STS. Nå skal jeg ut på reise igjen, denne gangen verden rundt. Her kan dere holde dere oppdatert på hvor hen i verden jeg befinner meg. Kontakt meg gjerne på: karin_b_96@hotmail.com

KATEGORI

Blogg


ARKIV

Juni 2014Mai 2014April 2014Mars 2014Februar 2014Januar 2014Desember 2013November 2013Oktober 2013September 2013August 2013Juli 2013Juni 2013


GRATISDESIGN AVhits