Karin Bryhn - Jorden rundt

Appleton

Posted: 29.09.2013 kl. 06:04. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Startet dagen med å se på vertssøster sin fotballkamp, og de vant 1-0, så det var bra. Etter det rakk jeg såvidt å åpne matteboka før Gabby og Lene plukket meg opp, siden vi skulle på shopping! Trodde vi bare skulle på kjøpesenteret her i Green Bay, men når jeg satt meg inn i bilen så snudde Gabby seg og sa at vi heller stikker til kjøpesenteret i Appleton istedet, det er mye større. Appleton er forresten en by ca 30 min unna ellerno. Fikk kjøpt meg ny foundation og concealer fra Mac, siden mine nå er snart tomme. Bortsett fra at når jeg kom hjem nå klokka 10 på kvelden og åpnet boksen som concealeren lå i, så så jeg at dama i butikken hadde gitt meg feil nummer....liksom, takk, rosa concealer var akkurat det jeg trengte, thank you:D
Kjøpte også shampo, balsam, sminkefjerner, tannkrem, dere vet. Diverse kule saker å bruke penger på.

Dro på en sushi restaurant senere på kvelden, og spiste verdens beste sushi (soya sausen på moss sushi er selvfølgelig best). Senere på kvelden stakk vi til Joe, var der en liten stund, stakk til Festival, a grocery store, handlet litt....sjokolade, satt en lang stund i bilen på parkeringsplassen og bare hørte på musikk, spiste sjokolade og ja. Etter en liten stund dro jeg hjem. Nå ligger jeg i senga, klar til å se på noen episoder av Grey's Anatomy og spise mer sjokolade.

Ja, den hvite MK vesken skal en eller annen gang bli min.

Og takk for nydelige snaps alle sammen, betyr kjempe masse<33333 Er så glad i dere alle sammen, og savner dere like crazyy!! ilu


"Is the grass green in Norway?"

Posted: 28.09.2013 kl. 07:56. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

"Is Norwegian difficult to learn?"
"Do you have gum in Norway?"

Haha, dere aner ikke hvor mange dumme spøramål jeg får om Norge. Noen av de er egentlig litt...."I'm just gonna pretend you didn't ask me about that, haha." #utveksling #usa

Carlie fylte 17 år på tirsdag, så vi hadde kake og hele pakka. Hadde xc (cross country) før skolen idag, så kl 06:00 var vi på skolen, klar for 5k. Sounds fun, I know. Etter skolen stakk jeg, Gabby og Lene til DQ og kjøpte is (mener jeg fortjente den assa). Stakk hjem, så en episode av

I morgen skal jeg se vsøster sin fotballkamp her i nærheten rundt 11, så skal jeg på shopping/spise middag ute med Gabby og Lene, blir koselig. Og på søndag skal jeg til downtown Milwaukee for å se på enda en av vsøster sine fotballkamper. Så vet ikke når neste oppdatering blir, men ja, whatever, god helg!


So much to say, so little time

Posted: 28.09.2013 kl. 07:32. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Beklager for mye fravær, skjer så mye absolutt hele tiden, rekker aldri å blogge, nesten så jeg ikke rekker å få nok søvn engang (noe jeg virkelig trenger pga all den løpinga og lekser). Drar hjemmefra halv 7 på morgenen, og er hjemme igjen mellom 5-7ish tiden. Så dusje, spise, maaasse lekser, chores, og vips - der var klokka 12, haha.

Men anyways, dette har vært en slitsom, men FIN uke! Har vært litt frustrasjoner grunnet tyskfaget jeg har, men tror jeg har fikset det nå (føkk deg, utdanningsdirektoratet). Var nok et cross country meet (race) på torsdag, det gikk veldig bra! Er meets hver eneste torsdag, og siden idretten her er gjennom skolen så får vi lov til å droppe siste time for å dra på meets. Dette var ca 1 time unna. Var på 5,etellerannet km på 20etellerannet minutter, så er veldig fornøyd (Ikke 20 min, nei, men 20-something, get it?). Merker at jeg blir flinkere og flinkere (compared to my self!!) for hver dag, er så motiverende å kjenne. Og dere som bekymrer dere for at jeg blir fit, slapp av. Jeg spiser så mye for tiden at jeg legger en del på meg, haha. Tror også det er litt pga stress også, har fått SÅ stygg hud i tillegg.

Blir også kjent med flere og flere mennesker for hver dag, så trives mer og mer, og det er en veldig deilig følelse. Engelsken forbedres for hver eneste dag, noen ganger føler jeg at jeg også snakker helt flytende i tillegg. Er flere som faktisk har sagt at de nesten ikke hører dialekten min, at jeg er den utvekslingsstudenten som er best i engelsk osv. - så ja, ting blir bedre og bedre.


"To this day"

Posted: 25.09.2013 kl. 03:03. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3


Vi så denne videoen i Sociology timen i dag, og den får en til å virkelig åpne øynene. Der en utrolig bra laget film, og jeg anbefaler alle å se den!

 


Homecoming

Posted: 23.09.2013 kl. 16:04. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 5

The homecoming pictureeees. Søte vi er.

Vi fikset oss hos Gabby, dro til Hailey for å ta bilder, så dro vi til Buffalo Wild Wings for å spise før dansen. Yummy. Dansen var helt grei. Var jo spennende, men litt kleint, haha. Amerikanere danser så sykt kleint, haha. Det er ikke bare litt grinding osv, her er det hands to the floor and but to the sky, haha. Også ristet de frem og tilbake som bikkjer som kommer opp fra vannet liksom. Også blir jentene slengt mellom gutt til gutt som dukker, bytte på hvem som får grinde ho..woho. Var tilogmed 4-5 jenter og gutter som ble kasta ut av rektor fordi de var så drøye på dansegulvet.

Etter dansen stakk vi for å leie film og så sov alle i stua hos Gabby. Kjempe koselig! #utveksling #usa


Powder puff foooootball

Posted: 23.09.2013 kl. 15:55. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Sorry for få updates, har bare skjedd mye, haha. Nå er jeg back, har study hall på skolen, så da kan jeg likesågodt slå to fluer i en smekk. Savner Norge og dere der hjemme veeeeldig mye!

På fredag var det pep rally og masse som skjedde. Vi hadde skole frem til kvart på 11, så spilte vi powder puff kamp mot the juniors (de andre jentene, jeg fikk ikke være med likevel siden jeg løper cross country. Men fikk t-skjorte No, I am at Gabbys house. Can you pick me up there? 2567 telluride trail condo D. da, så var en lojal supporter), dessverre tapte vi. Så danset fotballgutta en dans de hadde lært, det er en tradisjon at alle seniorgutta fra fotballen fremfører en dans veldig lettkledde, haha (not complaining). Etter det dro vi hjem til Gabby, så til kjøpesenteret, på kvelden dro vi til a bonfire at haileys house, så hjem til gabby for å sove der! Dagen etter ble jeg hentet rundt 10 av vmor, vi skulle nemlig delta på "the color run 2013", haha. Var faktisk ganske spennende!


Tror aldri jeg har vaert så fargerik før.


Busy woman

Posted: 20.09.2013 kl. 04:36. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Hei dere!

Beklager at det blir lite oppdateringer, er alltid noe som skjer. Vi hadde noe som heter "block day" på skolen idag, det vil si at du har færre fag, men de fagene du har varer enda lengre. Så imorgen har vi classes frem til 10 ellerno, så har vi "homecoming festivities" resten av dagen. Så vi skal gjøre en del aktiviteter, ha noe som heter pep rally etter det, anger egentlig ikke hva det innebærer, haha.

Etter skolen var det nok et cross country meet. Et meet vil si at det er mange forskjellige cross country lag fra forskjellige skoler i distriktet som møter et sted (forskjellige lag og steder fra uke til uke) og løper. The meet er også delt opp i 4 løp: jv girls, jv boys, v girl og v boys. Junior varsity er for de fleste, varsity er de 8 beste fra laget (det kan variere hvem som blir plukket ut fra uke til uke). Det er vel mellom 2 til 4 miles, idag var det 3,etellerannet miles. Mellom 4-5 km regner jeg med, og på den runden var blant annet en diger bakke, "a hill" liksom, som vi i tillegg måtte løpe opp 2 ganger....holy sh*t. Stopper ikke en eneste gang though, stolt av meg selv) #utveksling #usa


Den mest perfekte kaken jeg noensinne har laget (synd den ikke var til meg).


Fikk også et spøramål om jeg kunne legge ut et bilde av meg med superman kostymet på, jeg brukte ikke kostymet på skolen likevel, var vel ikke så mange som kledde seg ut som jeg trodde, så turte ikke...haha. Hadde faktisk supermann t-skjorta på under hettegenseren, men ja, hehehe. 

 


Kom hjem for kanskje en time siden, vmor hadde bestilt time for hun, meg og vsøster hos en neglesalong, hun ville spandere manikyr på oss før homecoming som er på lørdag. Legger ikke ut bilde av hvordan det ble, for det finnes grenser for hvor fint innbitte negler på pølsefingre ser ut:D Men morsomt var det da!

Se nøye folkens, for det er sjeldent dere ser meg i rødt. Eller sterke farger i det hele tatt. Haha, vmor og vsøster disser meg fordi jeg nesten ikke går i farger i det hele tatt, haha. De synes det er så morsomt at jeg nesten bare går i hvitt, svart, grått, jeans, dere vet,

Vet ikke hvor mye dere får høre fra meg denne helgen, imorgen er det cross country trening 6 am, ja, 6 på morgenen, folkens. Så skole, etter skolen stikker jeg til Gabby, blir sikkert noe sprell på kvelden der, hørte noe om a bonfire, morningen etter skal jeg faktisk løpe et løp som heter "the color run/run or dye" ellerno med vmor, det er på 5km. Tenk at jeg faktisk tenker lett på dette, at lol 5km er ingenting, skal bli deilig egentlig. Haha, det sier litt om tempoet og distansen vi driver med på cc. Men jo, etter det har jeg blitt invitert av Jenny, Morgan, Carlie osv til å ta bilder med dem før homecoming, men skal fikse meg og spise middag på restaurant og alt det der med Gabby, Marissa og noen til, så vet ikke helt hvordan jeg skal få til begge....men ja, får se hva jeg gjør. Og sorry for mye skriving, var vel ikke så mange som leste hele uansett, haha. Whatever.


Rainy day

Posted: 18.09.2013 kl. 17:25. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Igår var det skole (som var helt okei) og så var det trening. Merker at gårsdagens trening var veeeldig hard, haha...regner med at dagens trening går bedre, skal til en på laget etter trening for å spise middag der med resten av folka fra cross country! Deretter skal jeg til Gabby, bake og slappe av, og deretter på powderpuff fotball trening....OG jeg har sociology prøve imorgen....woho.


Hillbrook view

Posted: 17.09.2013 kl. 14:45. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Jeg trodde at absolutt ALLE kledde seg ut og dro den skikkelig langt gjennom homecoming uka, men neeida....var ikke så mange som hadde på seg pysj, så jeg skifta til shorts istedet, hahah. Og nei, skjer ikke at jeg skal gå med superman t-skjorte og supermann boxer nå, haha. Har på meg supermann t-skjorta under hettegenseren da, får se om den kommer av eller ikke xD #utveksling #usa

Igår hadde vi den tungste treningen ever! Først løp vi 1 mile for oppvarming, så hadde vi active warm up (løpe frem og tilbake over en bane, gjøre forskjellige øvelser osv), så hadde vi 1 mile på tid (omfg), så hadde vi 800m på tid 2 ganger, så 400m på tid 2 ganger (husk at alt dette er i skogen/opp stoooore bakker (hills) og ja. Og så skulle vi løpe 1 mile til og så skulle vi løpe opp og ned den største bakketoppen jeg noensinne har sett 5 ganger.....og så en cool down på 1 mile....jeg følte tårene presse på helt på slutten der. Men nå er jeg stolt (<3)

Nå stikker jeg på skolen! Heretter starter vi kl 8 hver eneste tirsdag, helt magisk. Hadeee


My Sunday

Posted: 16.09.2013 kl. 13:24. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Denne uka er det homecoming uka, og det vil si at vi skal kle oss ut hver eneste dag! Idag er det PJ's (pysjamas) og imorgen er det superhelt kostyme! Haha, sitter med polkadot pysjbukse, rosa kosesokker, hvit t-skjorte og tøfler, skal snart ta bussen til skolen....mitt største mareritt er at ingen andre har kledd seg ut, hahaha. Herre.gud.

Igår var jeg ute og spiste med Lene, Gabby og Marissa. Var kjempe koseliiiig. #utveksling #usa


Ops, der missa jeg bussen....


First sleepover

Posted: 15.09.2013 kl. 03:38. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Tiden går så fort når det er mye som skjer! Jeg liker meg her bare mer og mer med tiden, og det er så deilig ♥ Hater å skrive sånt, for er så typisk at jeg får en dårlig dag etter det ellerno, men ja, uansett. 

Igår var det faktisk en frokost for alle utvekslingsstudenter i 2nd hour. Hahaha, det var litt kleint, men ja, møtte noen nye folk da. Var folk fra Finnland, Norge, Sverige, Italia, Ecuador, Danmark, Thailand og Sveits. Etter skolen var det trening. Løp 7.5 km uten stopp, I TERRENG og alt. Holdt tritt med gruppa, så var stolt over meg selv for det. Føler at jeg blir flinkere og flinkere for hver trening, ogd et er også deilig (med tanke på astmaen selvfølgelig). Etter det plukket Gabby og Lauren (venninnen til Gabby, hun går på et college i nærheten) og så dro vi hjem til Gabby så jeg fikk dusja. Så stakk vi til the mall et stykke unna, for jeg trengte homecoming kjole (+sko, tilbehør osv) og klær til homecoming uka. Ja, homecoming uka, som er neste uke, kler vi oss ut hver eneste dag. Første dag er pyjamas, andre dag er superhero day osvosv. Var på kjøpesenteret aaaltfor lenge, og når vi til slutt skulle hjem så kjørte vi forbi Pet Smart, en dyrebutikk, og der hadde de "adopsjon utstilling" av noe slag. At mange av hundene og kattene var i bur ute slik at folk kunne komme og se om de ville ha noen av de. Og selvfølgelig måtte vi sjekke det ut. Endte opp med 2 katter. hahaha. En til Lauren og en til Gabby. Vi var endelig hjemme sikkert rundt 10-tiden og da var det filmkveld med MASSE god mat. Endelig. Lauren dro hjem i 12-tiden og vi la oss en stund etter det. Koste meg veldiiig. 

Vi våknet rundt 10-11 tiden idag, så stakk vi til et sted som heter "The elegant Moose" for å spise frokost/lunsj der. Var et veldig fancy sted og maten var kjempe god! Etter det dro vi til Dairy Queen og kjøpte is.....hehe. Ble hentet kvart på 3, for kl 3 hadde jeg et utvekslingsmøte på en cafè i nærheten. Etter det (haha, sorry for masse tullprat) kjøpte jeg og vmor noen ting og så spise vi middag på en søt liten restaurant. De andre er hos sin andre foreldrer og vfar er på hytta up north, så er bare meg og vmor hjemme denne helgen. Koselig det ♥


Alle utvekslingsstudentene på Bay Port High School! 


Fant ut etterpå at jeg hadde satt kneet mitt i hundetiss. 


Her skriver Lauren under på adopsjonspapirene. Haha, hun ringte hjem til foreldrene sine for å spørre om hun fikk lov til å ta med katten hjem (katta på bildene over), de sa nei, men hun tok med katta hjem likevel. Haha, takk gud for at moren likte katta after all, de renamed katten til Ivan. Helt ærlig så likte jeg det opprinnelige navnet til katten best: Sir Sugarfoot. 


Homecoming outfitet mitt! Var helt greit, men brukte så lang tid i alle de forskjellige butikkene at jeg til slutt måtte velge noe, haha. Selvom jeg har ganske mye swag så skal jeg ikke bruke begge smykkene. Og skoa er mye finere på, hahah.  


Nå blir jeg søt på PJ's dag<3333333


Visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg når jeg så at de hadde the Kardashian Kollection (ja, kollection med k) der. Var faktisk IKKE mye kult der, men måtte bare ha noe uansett (<3). Så ble denne søte clutchgreia, tenker å bruke den på homecoming dansen. 

Nå skal jeg faktisk gjøre litt lekser, har sosiologi prøve på mandag, og må lese en del sider i "The Great Gatsby" innen mandag. Gotta love language arts. Etter det finner jeg sikkert noe usunt og så chillern max med vmor. Adios! #utveksling #usa 


First cross country meet

Posted: 13.09.2013 kl. 05:30. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

En normal dag på skolen, gikk fint. Har byttet matte fra Algebra 2 til Geometry, og det er mye enklere (selvom jeg føler meg dum blant mindre folk, men hvem bryr seg. Var tilogmed en liten jente med sidecut og skikkelig fjortisstil som kom bort og stelte seg over pulten min: "Hey, what's your name?" "Oh hi! It's Karin!" "I like your hair." "Oh thanks, he he he." "You know that guy over there, by the tables? He can't stop talking about you." "Oh really, ha ha, I see(hva annet skal jeg svare a??) "but yeah, I'll talk to you later, you seem pretty cool." Liksom.....fikk helt bakoversveis jeg. "Yey, ble godtatt av klassens 15årige alfadronning"
Men anywaaaays, idag var jeg på første cross country meet!! Racet var på 4k, altså 4 km. Og dette her er ikke "4 km på tredsmølla på Ditt treningssenter assa", LANGT IFRA. Dette her er løping, ikke saktejogging, og dette er i skogen, på gresset, på asfalt, opp BRATTBAKKER, opp "a big hill" i skogen, det var ikke måte på....men klarte det uten å stoppe, var heller ikke sist!! Haha, that's my goal.
Er også så hyggelig å bli kjent med nye folk på cross country for hver trening. Det er liksom det som er sosialt, skal man på utveksling (hvertfall til USA) så må man nesten melde seg på en idrett for å virkelig komme seg ut der.


Et veldig dårlig bilde av outfitet mitt på skolen idag.


Glad jente etter å ha fullført mitt første løøøøp. Fyfader, det var ikke morsomt. Det var verdt det da, selvfølgelig. Men ja, det svir i sjela. 


Ah, elsker Jing!! Hun er så morsom å henge med, hun er alltid blid og koselig. Og dritkul.


<333333333333333 (Bay Port er forresten de til høyre!)


Hodebånd er nesten obligatorisk. Eller er jo ikke det, men det er rart om du IKKE bruker det på trening. Liksom, folk lever i løpeshorts, fargerike t-skjorter og hodebånd.


Var dette jeg snakket om. Sånn her går sikkert 70% av jentene med på skolen. Shorts, flipflopper, sånne "hippie" t-skjorter og håret i en dott ellerno. (Dugg på ruta, btw)


Elsker lekser<333333 Natta


Powderpuff football

Posted: 12.09.2013 kl. 04:50. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Idag har det vært en bedre dag, actually. Det liker jeg. Gadd ikke stresse så mye med matte lengre, iogmed at jeg bare trenger å ha noe p-matte lignende greier så gidder jeg ikke bruke tid på Algebra 2, så bytta til geometry. Det er mest sophomores der (altså 10th grade), men 0 stress. Presterte også å legge til et bilde i tyskpresentasjonen min av meg og jentene - drikker noe rart noe ut av en diger vannmelon med sugerør, skulle liksom ha med et bilde av noe fra sommerferien. Hun avbrøt meg midt i presentasjonen og bare "you're not drinking alcohol from that, are you?" - jeg bare: "whaaat ha ha of course not ;D you have to be 18 to drink alcohol in Norway:P"....

Idag var det den ukentlige cross country middagen hos en på laget, men dro ikke dit, ble heller plukket opp av Gabby og Lene (Lene er fra Norge faktisk) etter cc trening, så dro vi hjem til Gabby og spiste, slappet av osv, så halv 6 dro vi på football practice, siden det er homecoming neste fredag så skal alle jentene fra hvert årstrinn danne et fotball lag kalt "powderpuff football" ellerno, vet ikke om det staves sånn engang, sikkert ikke. Du spiller amerikansk fotball (rugby), men du skal i tillegg nappe til deg en tråd motspilleren har hengende fra shorten, u get it? Så jeg er på seniorlaget. Får egentlig ikke lov til å melde meg på siden jeg er på cross country (all energi til cross vettu), "but I'm a foreign exchange student, I didn't know that." #utvekslingNå er klokka kvart på 10 og jeg er stuptrøtt, så tror det blir en tidlig kveld. God naaaaatt!


Cramps

Posted: 11.09.2013 kl. 05:22. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3

Idag har det vært nok en skoledag, det går helt fint, bortsett fra at jeg hater matte. Har algebra 2, men det er liksom som t-matte. Men likevel så går jeg i klasse med 14 til 16 åringer....og vil ikke risikere å få under C i matte, men vil jo ikke fremstå som DEN dumme utvekslingsstudenten heller....what to do. Men matte undervisningen her er dårlig da (synes hvertfall jeg). Vi får masse lekser vi skal gjøre, men læreren forklarer ikke hvordan vi skal løse dem før dagen etter, når han forteller hva svaret på alle oppgavene er. Liksom, vi starter med nye temaer hjemme som lekser, og SÅ går gjennom temaet på skolen dagen etter...dere skjønner? Ja, dum eller ikke, det fungerer ikke for meg.

Hadde cross trening istad, skulle løpe 4 miles (6.4km), men etter 2 miles så fikk jeg krampe i kneet. Liksom, i kneet? Ikke spør hvordan, men det var helt jævlig, og den gikk ikke vekk, så haltet tilbake 3 km....great. Nå som det endelig var løpetemperatur ute. Stakk til skolefysioterapauten(?) etterpå, hun gjorde masse rart med kneet mitt og spurte "does this hurt? Does this hurt? Does this hurt?" - "No, No, No, hehe no, and no". Koste meg veldig. Ah matte får meg i dårlig humør. Og tanken på at jeg må opp 05:15. Natta.


Alle de som kjenner meg vet at jeg hater lave sokker i treningssko. Det er helt motbydelig og burde blitt ulovlig. Men fikk så mange rare blikk når jeg (den eneste) kom gående med høye sokker i treningssko.....


Hater matte. Og hater lekser:-)))))) #utveksling #usa NATTA


5 miles; check

Posted: 10.09.2013 kl. 05:50. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Skoledagen idag gikk helt greit, fagene blir bedre og bedre, men iogmed at alle elevene på hele skolen har blitt delt opp i 7/9 forskjellige lunsjtider (tror jeg), pga forskjellige timeplaner folk har, så sitteplass i lunsjen er fortsatt litt usikkert, og det plager meg litt...har sittet med folk alle dager, men hater fortsatt at jeg ikke har blitt SÅ godt kjent med folk enda (bortsett fra Carlie og jentegjengen hennes, de er herlige, men de er juniorer og ser dem ikke så ofte, og vil helst bli litt mer kjent med seniorer. Problemet er bare at jeg har ikke så mange klasser med så mange seniorer, bortsett fra noen i tysken, noen i social studies og noen i sociology (de 2 kjekkeste fotballgutta ever, daglig eyecandy, ye$$!! Okei, egentlig bare han ene, han er mr mcdreamy
Hadde cross country trening idag as always, gikk så mye bedre enn forventet!! Ah, deilig følelse. Vi hadde hurtighets trening idag, altså man timer mila (1.65km) si istedenfor en laaang tur, også gjør vi det 3 ganger. 1 mile til oppvarming, deretter 3 miles til hurtighetstrening (1 mile om gangen, 5min pause ellerno mellom hver mile), også 1 mile til cool down. Så idag har jeg løpt litt over 8km tilsammen, yeyy me. Man skulle tro at jeg kommer til å gå ned, men blir servert så mye god mat hver dag, så det blir vanskelig (familien har tilogmed en "kokk" som kommer og lager deeet festmåltidet hver dag, så kommer hjem i 5tiden-ish til ferdiglaget middag hver dag. Sweet.


Dette er bildene jeg fikk tilsendt fra Crista, fra racet i DePere på torsdag! Crista er en utvekslingsstudent fra Finland, og hun med brunt hår, Julia, er en utvekslingsstudent fra Sveits. Hyggelige jenteeer


Dakar, denne fuglen fløy rett inn i stuevinduet...døde på flekken :((( slapp av, bakteriefreaks, vaska henda etterpå.


Trøtt jente som straks skal gå ut til skolebussen (jeg stod opp 05:15 til de som lurer.)


Fikk ikke sånn skap sånn på film :(


Digga sjæl etter 5 miles! (Nei jeg slutter aldri å skryte av meg selv, this is great).


Ah, MacBook Air som skolepc


Single4life96 skal til the grocery store med vmor. #americanized


Så nå sitter jeg med en kopp chai latte (

På onsdag skal jeg på shopping med Gabby (en senior jeg har blitt kjent med, yeyy), for å handle en kjole og et par sko til homecoming (er neste helg, tror jeg). Har blitt invitert med av Gabby og vennene hennes til å være med dem, så skal vi spise på Red Wings Buffalo ellerno før homecoming (som liksom er "against the law") og så på homecoming, og deretter skal vi sjekke inn på et hotell for natta, slik at vi kan bade i bassenget og bruke boblebadet osv, og sånn at vi fikser oss der før homecoming. Men er ikke sikker på at jeg joiner det hotellgreiene da, vmorvfar var ikke heelt sikre på tanken på det....får se hva som skjer! 

Men pga min altfor tidlige vekkerklokke så skal jeg legge meg! (Klokka er 10:47). 

God naaaatt

Jo, glemte å si at jeg skal holde et tyskforedrag imorgen. Wish me luck. Haha gruer meg egentlig ikke, jeg og en fra Sverige er best i å snakke tysk i klassen uansett, amerikanere klarer jo ikke å rulle R'ene sine. 


new york city baby

Posted: 09.09.2013 kl. 04:26. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 4


Da er NYC tur endelig bestilt!! Wææ. 
Vmor bestilte de endelige billettene istad, så nå er det i boks. Jeg og hele vfamilien skal dit den 30. oktober (shit, ikke lenge til) og være der frem til 3. november, altså 4 netter. Vi skal bo på Courtyard Manhattan (bildet over). Så det gleder jeg meg veldig til, blir spennendeeeee. Wii

Og imorgen er det btw første gang jeg skal ta skolebussen til skolen (Carlie har kjørt meg ellers). Må gå ut rundt 06:25, gruer meg. Savner deg, scooterbebbin min </3 

 


2 weeks

Posted: 07.09.2013 kl. 20:36. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 4

Holaaa

Har ikke hatt tid til å blogge før nå, har kommet hjem fra skolen enten kl 5 eller kl 7 alle dager, så er det middag, dusj, lekser og så er klokka plutselig 12...og må stå opp kvart på 6, så merker at søvn er en viktig prioritet fremover.

High school gjør meg utslitt, fysisk og psykisk. Det å alltid måtte tenke så mye før du snakker er slitsomt, så det ender bare med at jeg føler meg rastløst og har nedtur, for er så mye jeg vil si, kommentere, tulle om, være skikkelig soaialt kul og alt det der, men hater følelsen av å snakke et språk dårlig, for da føler jeg meg så dum. Familien her er kjempe herlig, føler meg bare litt ensom noen ganger. Meeen så har jeg bare vært her i 2 uker, så må gi alt litt tid til å komme seg.

De siste dagene har jeg løptløptløpt på cross country trening, vært på et meet (race) i DePere, var med og løp med laget på oppvarming osv, men slapp å løpe selve racet siden jeg bare hadde vært på 2 treninger. Og thank god til det, alle var så sykt raske og flinke at jeg ikke vil være med på noen race i det hele tatt....tror ho raskeste jenta løp 5km(?) på 16/17 min ellerno...velger å tro at astmaen min og masse annet holder tilbake en indre OL-athlete, så touché.

Idag har vi faktisk vært i Oshkosh, en by 1-2 timer unna, og sett på "Tough mud run" ellerno. Var ganske kult, men etter 45 min ellerno begynte det å PØSregne!! Dråpene var like store som druer liksom...og jeg hadde på meg treningsshorts og t-skjorte....holdte på å fryse rumpa av meg, mens det så ut som om de andre ikke fryste i det hele tatt. Trodde det skulle være omvendt, at "nordmenn er vandt til kulde", men jeg er sikkert den eneste på skolen som går i bukse og genser, og holder fortsatt på å fryse ihjel. Skjønner ikke hvordan de klarer å gå i topp og shorts! Og alle bruker flipflops btw, så har kjøpt meg et par svarte jeg også. #fashion
Men etter skolen blant annet, når det er tid for trening, da skal selvfølgelig sola steke. Så løper miles etter miles i stekende sol i sikkert 30 varmegrader ellerno, great. Så gjennom hver løpetur så planlegger jeg min egen død.

Føler dette bildet hadde litt for god kvalitet.

<33333333

Det var 4 forskjellige løp: jv (junior varsity) jenter, v (varsity) jenter, jv gutter og v gutter. V er altså de beste. Og det var sikkert 4-5 forskjellige skoler som deltok på racet, og Bay Port (skolen min) vant i alle løpene. Wohoo

Hahahahah

Har forresten blitt forelsket i denne chai te drikka de selger på skolen! Naaam

Det var forresten elektrisitet i de ledningene som henger ned over dem, så var litt morsomt å stå og se på alle som skrek og ristet av smerte. Storkoste meg azz

Vbror Brent, vmor Jill og meg etter en evighet i pøsregnet!

Men nå er klokka halv 2 på en lørdag og jeg skal gjøre lekser. Juuuup u heard me. Toodles


Første dag på high school

Posted: 04.09.2013 kl. 07:24. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3

Gikk supert! Okei, det var kjempe slitsomt, jeg føler meg dum og er tydeligvis veldig out of shape, men jeg overlever, det er jo tross alt high school. Har fått timeplan, og her i USA er det slik at du har den samme timeplanen hver eneste dag hele uken, også bytter du fag etter hvert semester (kommer an på). Jeg har blant annet 2 study halls timer, det vil si at du kan gjøre leksene dine eller pugge på hva du vil. Jeg er jo vandt til at når vi skal "pugge for oss selv på egen hånd en time" så bare stikker vi hvor som helst og gjør hva som helst, men her var det helt annerledes. Du møter opp i fellesrommet/kantina (eller rom J109) også deler lærere oss opp i grupper etter etternavnet vårt, også får vi ikke gå noen steder og hele pakka. Det er også 5 min mellom hver eneste time, og klassene mine er spredd utover både 1. og 2. etg, så rekker akkurat å gå til neste klasse før det ringer i bjella. Så turte ikke gå på do gjennom hele dagen, og det var lidelse på høyt nivå. Så løp på do etter at skolen slutta, rett før cross country trening. Vi starter btw 07:30 og slutter 02:40 hver eneste dag (Amerikanere bruker ikke 24timers klokke).Carlie kjører bil så sitter på med hun til skolen, men når hun er hos faren sin så må jeg ta bussen...og den stopper utenfor 06:30, liksom wth. Can't waaaait.

Har cross trening fra 02:50 til 05:00 hver.eneste.dag.etter.skolen.hele.uka.wattafukk. Det er jo bare sykt!! Liksom cross er jo b-a-r-e løping....
Treningen idag kunne jo gått bedre, hehehe. Trodde at dette skulle jeg naile, men var tydeligvis i veldig dårlig form. Jaja, blir nok bedre med tiden.
Følte meg litt dårlig hele skoledagen, siden jeg følte meg dummere og dummere for hvert fag jeg var i, så det bygde seg gradvis et lite angstanfall innerst inne i meg som fikk meg til å lengte litt hjem, men alt forsvant da treningen starta! Skolen har en egen "hall way" for idretten, så når jeg gikk der så oste det sixpacker og bare overkropper så langt øye kunne se! (Merk: vi er over 140 stk på bare cross country). Liksom rugbygutta med de stramme rugbybuksene på og ja, hmm (bare overse dette her, mamma og pappa).

Her er et lite bildedryss (I'm a dedicated blogger aiight):

Wtf have I signed up for

Har hatt én dag på high school og jeg er allerede exhausted

Søskenkjærlighet! (Merk: hannah, helene; savner dere<33333)

Og imorgen er det akkurat det samme, men skal gå på kontoret og mase til meg en MacBook Air, er noe kluss med det og rådgiver sier jeg ikke får, men flere av lærerne sier at jeg MÅ ha en, så....what to do. Og det er i tillegg middag hos en på cross country laget imorgen, så alle skal dit. Cross har "middagsmøter" hver onsdag hjemme hos en på laget, man bytter på hvem som har den hjemme hos seg.

Nå er klokka halv 1 på natta, så med tanke på at jeg skal opp kvart på 6 så bør jeg legge meg. Nattaaaaaa!


High School

Posted: 03.09.2013 kl. 06:43. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 5

Herregud, imorgen er det første dag på high school!! Tenker bare mean girls right away. Har tilogmed første cross country trening imorgen! Hehe, det blir underholdning på et nytt nivå. "Lol check out the foreign girl with the inhaler HAH". Neidaaa (joda).

Alt dette skal bli underskrevet, fylt ut, you name it, bare for å starte på en idrett. Liksom, holder det ikke å få æren av å få denne topptrente vikingathleten fra Norge på laget? Hallo

Var også på shopping istad! Kjøpte inn litt ting til cross trening og til håret mitt (elsker å ha slitt hår).

Coming through, turist i farta, get out of the way

Kjøpte også skolesekk, div skolesaker og stuff fra VS(<3) Tenk at alt det fra vs kostet tilsammen 45$, liksom det er 270 kr ellerno! #utveksling

Men ja, dere står vel opp om en time eller to, nå skal jeg legge meg (klokka er rundt kvart på 12 her). Wish me luck imorgen, nattaaa.


A week already

Posted: 03.09.2013 kl. 06:22. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Sorry for ingen oppdatering in a while, har vært up north på hytta til vfamilien siden fredag, og det var ikke nett der oppe. Okei, det var det, men det var så tregt at jeg ville ikke sitte i flere på telefonen. Meeeen nå er jeg hjemme igjen (kom hjem for mange timer siden da, hehe), so I'm back. Orker ikke å skrive dag for dag, bare slenger med et bildedryss fra hele helgen. Vi har enkelt og greit spist masse mat, kjørt firehjuling, vært med familien til vfar (søster +mann+datter, stemor og far), sett film, slappet av osv). Og på lørdag hadde jeg vært i USA en uke allerede!

De siste tre bildene er fra når vi kjørte fra hytta til Michigan for å dra på restaurant med et vennepar av vmor og vfar. Det var koselig, og sønnen deres var dritkjekk, oh heaven.

Den eiendommen og hytta kjøpte familien for 2 dager siden, så nå eier de 3 eller 4 eiendommer rett etter hverandre. No stress liksom

Jeg har alltid hatt store øyne egentlig, I know. Men dette er datteren, Jersey/Jersie/Jersy(?) til Cindy, søsteren til vfar, hun er verdens nydeligste!

Følte for å dra hjem, så svingte av her

Denne trutmunnen er dedisert til deg, pappa, vet du er fan av sånne<3333 Men jo, fikk denne hettegenseren og en t-skjorte fra skolen av vsøster, Carlie! Hun var på skolen og ryddet en del klær, så hadde de noen til overs! "Bay Port High School - go pirates!"

Min første s'mores!! Og definitivt ikke min siste

Det siste bildet er ikke redigert(!!!), var så fint der oppe.

Jeg, vmor og vfar sitter rundt bålet, også bestemmer vfar seg for å stikke en tur til naboen, så jeg og vmor satt rundt bålet lenge og bare snakket om alt mulig, kjempe koselig! Og det er jo bekmørkt, så alt vi ser er bålet og hverandre. Og med tiden så ble vi met og mer paranoide, vi trodde vi hørte bjørner som lusket rundt og alt mulig, så vmor bestemmer seg for å hente pistolen sin (hun bærer en i veska si at all times, hun og vfar eier en diamantbutikk), så når vi sitter rundt bålet og snakker så plutselig velter en vedstabel ned et stykke unna, og begge to bare spretter opp og begynner å spurte opp mot hytta!! Haha, alt gikk helt rundt for meg, jeg skjalv som bare det og var heelt "jeg vil ikke dø, elsker dere hjemme i Norge, hade for alltid, every man on his own!!". Men jeg overlevde, takket være mine svære biceps og triceps. Vi stakk ut med lommelykter og prøvde å finne ut hva det kunne være som velta vedstabelen, men fant ingenting....

Koste meg masseeeee.

(Skriver norsk med engelsk tastatur på iphonen, gidder ikke lese gjennom innlegget etter stavefeil) #utveksling


Karin Bryhn

Mitt navn er Karin Bryhn, jeg er 19 år og kommer fra Moss. Skoleåret 13/14 tilbragte jeg i Green Bay, Wisconsin som utvekslingsstudent gjennom STS. Nå skal jeg ut på reise igjen, denne gangen verden rundt. Her kan dere holde dere oppdatert på hvor hen i verden jeg befinner meg. Kontakt meg gjerne på: karin_b_96@hotmail.com

KATEGORI

Blogg


ARKIV

Juni 2014Mai 2014April 2014Mars 2014Februar 2014Januar 2014Desember 2013November 2013Oktober 2013September 2013August 2013Juli 2013Juni 2013


GRATISDESIGN AVhits