Karin Bryhn - Jorden rundt

Wisco probs

Posted: 30.01.2014 kl. 23:27. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0


Mansion

Posted: 28.01.2014 kl. 22:00. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

For 2 uker siden så dro vertsmor og vertsfar til Mexico for å være der en uke, og i mellomtiden så bodde jeg og resten av kidsa hos faren deres (ungene, utenom Brent, er vertsmor og hennes tidligere ektemann's barn). Faren bor 30-40 min unna så måtte dra hjemmefra 6:30 hver dag, lolzzzz. Han eier store meieri bedrifter rundt om i USA, han driver med ku utstillinger osv, liksom cow shows haha, han er rett og slett en veldig suksessfull bonde! Bildet under er et gammelt bilde av huset dems (faren, kona hans og sønnen deres).OG DETTE VAR BARE GJESTEHUSET(jeg og shelby bodde der hele uka hehee). 


Jøss, har jeg blogg?

Posted: 27.01.2014 kl. 03:35. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 4

Hei dere, lenge siden sist, I KNOW. Har bare skjedd mye, gjort en del spennende ting, hatt andre ting å tenke på, tilbragt tid med familien, vennene mine, og ja, rett og slett hatt det veldig bra! Vil bare på forhånd advare dere om dårlig norsk, en blanding av at jeg ikke orker å gå over dette og at jeg bare blir dårligere og dårligere i norsk hehheehe. 

Hadde finals (eksamen) i 6 av fagene mine forrige uke, gikk helt greit. Fikk A i Child Development (eksamen var et prosjekt, du måtte lage en baby leke som skulle oppfylle en del krav og skal utvikle en eller flere av sansene dine etc), A i sociology (har faktisk karakter 94%), B i social studies (historie), language arts, matte (geometry) og tysk. Har hatt et veldig fint semester, opplevd utrolig mye, har hatt fantastiske laerere (beholder mine 2 favoritt laerere da, so no prob). Hadde jo også cross country det semesteret, noe som kommer til å vaere et av høydepunktene mine dette året! Track and field (friidrett) starter i mars eller noe sånt, tenker å løpe "sprints" der, vanligvis er jeg ikke verdens dårligste på kortdistanser, MEN SÅ HAR JEG IKKE TRENT SIDEN OKTOBER, så nå suger jeg sikkert hardere enn...etellerannet. Bør kaaaaanskje begynne å løpe litt før track starter, kjenner jeg meg selv så kommer det sikkert ikke til å skje...kanskje...nei....eller jo, nei sikkert ikke. 

Siden de fleste klasser er semester klasser så får du en helt ny timeplan når et nytt semester starter. Jeg beholder language arts, social studies, geometry og tysk 2. Child development og sociology var semesterklasser så bytter de og en study hall (en time der du jobber med det du vil) ut med psychology, senior gym og global viewpoints. Har en study hall siste time nå, men tenker å bytte den ut med ceramics (kjeramikk(?)) for fritimer kan jeg ha når jeg kommer tilbake til norge he he heee lolz. Og fordi jeg føler for å vaere litt artistic. 

Siden sist har vi feiret jul, nyttårsaften, kjørt limousin rundt om i Green Bay og sett på forskjellig juledekorasjoner, stått på slallom(?) med en del venner i Granite Peak, dratt på promdress shopping og masseeee mer! Vi feiret jul her hjemme med bare oss, vi hadde allerede hatt en del julefeiringer med resten av slekten på begge sider før det. Fikk mange fine gaver, både fra familien her og de hjemme. Jeg fikk en Calvin Klein veske, 2 par boots, en del klaer, gavekort på et spa, sølv smykke og øredobber fra diamant butikken deres og masse annet fint. Fikk en del mat fra de der hjemme også, smakte fan-tas-tisk. Jeg feiret nyttårsaften med en del venner hos Sam, en kamerat av meg. Vi var vel 20-25 stk ellerno og de fleste sov over i tillegg, så du kan trygt si at det var trangt med plass med så mange plassert rundt om i stua. KOzeLig. Forrige uke var jeg i Granite Peak med Elsie, Morgan og Rachel! i luv my friendz. 


Siden jeg er så smart så satt jeg i denne duftgreia feil vei he heee


også hadde klumpen min bursdag denne mnd <33333333 


Got the best momma in the world

Posted: 09.01.2014 kl. 00:21. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 4


Bildedryss #2

Posted: 03.01.2014 kl. 04:25. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1


Merry Christmas and a happy new year

Posted: 03.01.2014 kl. 03:46. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0


Karin Bryhn

Mitt navn er Karin Bryhn, jeg er 19 år og kommer fra Moss. Skoleåret 13/14 tilbragte jeg i Green Bay, Wisconsin som utvekslingsstudent gjennom STS. Nå skal jeg ut på reise igjen, denne gangen verden rundt. Her kan dere holde dere oppdatert på hvor hen i verden jeg befinner meg. Kontakt meg gjerne på: karin_b_96@hotmail.com

KATEGORI

Blogg


ARKIV

Juni 2014Mai 2014April 2014Mars 2014Februar 2014Januar 2014Desember 2013November 2013Oktober 2013September 2013August 2013Juli 2013Juni 2013


GRATISDESIGN AVhits