Karin Bryhn - Jorden rundt

Bildeflom

Posted: 02.04.2016 kl. 23:18. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Heiiiiiiii og takk for sist. Har blitt veldig dårlig på å oppdatere, delvis pga mangel på nett og delvis pga mangel på energi hehe.

Siden sist har vi vært på 3 forskjellige øyer på Fiji og bare nytet livet. I kveld går flyet videre til LA (10t 45m...) og det gleder vi oss til!


"With every broken bones, I swear I lived"

Posted: 23.03.2016 kl. 14:20. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1


Kambodsja, Bali og Cairns

Posted: 08.03.2016 kl. 04:58. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Mye har skjedd siden sist (merker jeg blir slækk på oppdateringene). Var 2 dager i Siem Reap i Kabodsja, en uke i Bali (og Gili øyene) og igpr landet vi i Cairns. Bor på Gilligan's, et backpacker hostell, ganske etablert og gigantisk!


See ya later, Vietnam

Posted: 27.02.2016 kl. 16:40. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Akkurat nå er klokka 22:36 her i Kambodsja og vi sitter på en restaurant og spiser sen middag. Landet i Kambodsja tidligere på dagen lg har egentlig bare brukt de siste timene ved bassenget og slappet av. Vært mye farting rundt om i hele Vietnam så nå trengte vi å slappe litt av. Imorgen skal vi se Angkor Wat templene, så det blir spennende. Reiser allerede til Bali på mandag!


Gjør opp for InterContinental

Posted: 22.02.2016 kl. 06:23. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

video:video


Hoi An

Posted: 22.02.2016 kl. 06:17. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Bussturen fra Halong Bay tilbake til Hanoi tok drøye 4 timer. Det var ingenting i forhold til den 14timers lange bussturen vi måtte ta følgende natta til Hoe. Ble veldig overrasket, trodde det kom til å bli 14 helt forjævlige timer i en public billig buss, men var jo den luksusbussen som møtte opp. Var to etasjer med bakoverlente seter og bord nederst ved føttene. Man lå så og si strakt utover med pledd og pute så vi sov mesteparten av turen! Vi kom frem til Hoe på formiddagen, skulle egentlig være der en natt, men pga fulle busser har vi måttet bli flere netter i Hanoi så for at vi skal rekke å komme oss ned til Ho Chi Minh før flyet går må vi droppe noen ting. Vi spiste lunsj der og tok bussen videre 4 timer til Hoi An. Her er det veldig fint, mye mer backpacker sted enn Hanoi. Litt roligere her og veldig fint vær. Pga enda en overfult buss måtte vi bli her en natt lenger, men det går helt fint.

Nå sitter vi på en café i Hoi An Old Town og spiser lunsj. Kl 18 skal vi på nok en 12timers busstur nedover til Nha Trang.


Halong Bay

Posted: 20.02.2016 kl. 05:11. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0


True travellers always go back to bed after breakfast

Posted: 17.02.2016 kl. 16:03. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0


Detoxing from a week in the bush

Posted: 17.02.2016 kl. 08:29. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0


Bildestrøm fra Afrika

Posted: 17.02.2016 kl. 05:53. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Her var vi på besøk hos Shangana folket. Det er en av de mest primitive stammene som fortsatt står her i Sør-Africa. Det var veldig spennende å se hvordan de levde og hva som var skikk og bruk. Han jeg skåler med her var the chief og det var hjemmelaget øl som de serverte.


Continental Westlake Hanoi

Posted: 17.02.2016 kl. 05:32. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Planen var at vi skulle være i Hanoi i 2 nettet og deretter ta buss til Halong Bay (noen timer unna) for å tilbringe 2 dager der og deretter reise sørover til Hoe. Kvelden før vi skulle til Halong Bay ringte selskapet og sa at det var storm der og at vi måtte vente med å dra. Dermed ble det til at vi sjekket inn på et annet hotell for natta.

Tanten til Caroline har vært så snill og overrasket oss med to netter på Continental Westlake Hanoi hotell su kan nok tro vi var i ekstase! Alt her er helt over the top og det føles ut som om vi er i himmelen. Her skal vi være frem til imorgen, da tar vi buss til Halong Bay, blir der en natt og drar deretter ned til Hue (14timers busstur blir jo fett). I dag er vi ikke sikre på hva vi skal gjøre enda, men det er treningssenter her på hotellet så vi sksl hvertfall (prøve å) trene. Er jo så heldig å reise med to stk som spiser dobbelt sin egen vekt, men forblir like tynne. Meg derimot:-)))))


Uheldigvis

Posted: 14.02.2016 kl. 14:44. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

.....må jeg vaske mine egne klær.


Vietnam

Posted: 13.02.2016 kl. 20:35. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Etter over et døgn med reising, er vi endelig fremme i Hanoi, Vietnam. Tok bare en 8timers flytur til Qatar, deretter en 6timers flytur til Bangkok og så en 1,5times flytur for å komme hit:-)))))

Nå er klokka 02:28 og vi ligger alle 3 i sengene, hører på musikk og slapper av. Vi landet rundt 12tiden og satte deretter kursen mot hotellet. Vi oppgraderte taxien vår for 10 USD (de bruker vietnamesiske dung her, men skriver noen ganger i USD så flere skjønner verdien av ting) for å få gratis wifi og noen vannflakser. Endte opp med den luksus taxien..... Backpacking gone wrong.

Vi pakket ut etter mye stress med bookingen og innsjekkingen, dusjet og møtte deretter Eirik (<3). Spiste middag på en restaurant i området, tuslet deretter tilbake til hotellet, vasket noen klær i vasken (herlig) og møtte Eirik igjen. Kom hjem rundt 01tiden - helt stuptrøtte. Imorgen skal vi prøve å finne et kjøpesenter for vi trenger å kjøpe noen nye klesplagg! Alle hadde klart å pakke feil på en eller annen måte...

Natta!


Livet på savannen

Posted: 12.02.2016 kl. 22:16. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0


Safe and sound

Posted: 12.02.2016 kl. 22:12. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Fraværet kan vel egentlig skyldes en uke i bushen. Har hatt det kjempe gøy, sett alle mulige afrikanske dyr her på savannen og spist god mat. Nå landet vi nettopp i Qatar etter en 8timers flytur, venter bare på å boarde en 9timers flytur til Bangkok, deretter Hanoi - Vietnam. Regner med jeg får wifi der.


Update from the bush

Posted: 09.02.2016 kl. 13:18. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0


Johannesburg

Posted: 09.02.2016 kl. 13:16. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0


Nest stop - Johannesburg

Posted: 09.02.2016 kl. 12:56. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

De siste dagene har vi så og si bare hengt med to amerikanske gutter (<3) som kommer fra Michigan. Vi var ute på byen igår ig farts mellom manhe forskjellige barer og utesteder (taxi og drikke er farlig billig her). Hahah plutselig var vi på et sted kalt "The Bank" på Cape Town Fashion Week afterparty hahah. Var ikke der sånn altfor lenge for å si det sånn.

Nå sitter vi på flyplassen og skal ta flyet til Johannesburg om ikke lenge. Da blir det safari en ukes tid.


Vaaaarmt

Posted: 04.02.2016 kl. 18:40. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1


Table Mountain

Posted: 04.02.2016 kl. 18:34. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

De siste dagene har egentlig gått til å bli kjent med stedet, butikkene i området, finne ut av hvordan alt fungerer og snakke med andre backpackere. Vi har spist middag ute de siste dagene, men her nede er alt seriøst så billig at du aner ikke. Et helt måltid (mat og drikke) på en fin restaurant kan komme på rundt 90-100 Rand, noe som tilsvarer 45-50 kr. Det liker vi.

Vi får bare flere og flere venner her nede og vi faller litt mer inn i det. I dag gikk vi til Table Mountain og fikk se alt det hadde å tilby (verdt de altfor varme timene). Nå er vi på rommet vårt og slapper av, skriver postkort og skal snart fikse oss. Skal ut med noen venner i kveld (merk: Uber er greia her nede).


Cape Town delivers

Posted: 03.02.2016 kl. 19:12. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2


South-Africa bound

Posted: 02.02.2016 kl. 11:44. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Hei! Lenge siden sist!

Mye har forandret seg siden siste innlegg. Har vært russ, ble ferdig med vgs, hatt et friår og jobbet i et halvt år for å endelig kunne dra på jordomreise nå. Dro hjemmefra igår og med meg er Nora og Caroline.

Reiseruten er som følgende:

South-Africa (Cape Town og safari i Johannesburg) - Vietnam - Kambodsja - Bali - Australia - Fiji - USA (California og Wisconsin).

Landet i Cape Town for drøye to timer siden og nå venter vi bare på at rommet er klart. Skal sove i en "mixed dorms" med en gjeng andre gutter og jenter så det blir spennende. Nå skal vi vel egentlig bare skifte klær (går i kosebukse og genser her i steika, jesus), finne et sted vi kan spise lunsj og så ta det derfra. Var to heftige flyturer hit (15 timer tilsammen) så er heeeelt døgndesorientert nå!


Until next time

Posted: 17.06.2014 kl. 08:19. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0


Track

Posted: 10.05.2014 kl. 03:49. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3

Track (friidrett) startet jeg med i februar ish? Er ikke helt sikker, men ja, det er utrolig gøy (ikke minst tøft) men veldig sosialt spennende og elsker alle guttene og jentene på track laget! Jeg er en av sprinterne, vil si jeg løper alle 100m, 200m, 4x100 (4 jenter løper 100m hver med en stafettpinne) og 4x200 (samme greia) og triple jump (tresteg). Tresteg er litt vanskelig iogmed at jeg har shin splints (norske ordet for det???) og det gjør ekstra vondt når jeg hopper. Vi har vel bare rundt 2 uker igjen av track så det er litt kjipt. Jeg er nederst til høyre på gruppebildet!


Verdens vakreste lillesøster

Posted: 08.05.2014 kl. 02:14. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

I dag har verdens fineste lillesøster bursdag, nemlig Helene! Fyller hele 13 år og greier....herregud som tiden flyr.

Skulle ønsker jeg kunne feiret dagen med deg, junior, men vi får finne på masse sprell når jeg kommer hjem! Kjempe kjempe kjempe glad i deg, og gleder meg masse til å se deg igjen<3333333


<3

Posted: 05.05.2014 kl. 04:29. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0


Cuddlezz

Posted: 27.04.2014 kl. 20:41. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Igår spiste jeg lunsj på Chives med Lauren, Gabby og Max, og deretter dro jeg, Lauren og Katja til et "jewelry party", det vil si at de solgte en del smykker til bare $5 uansett hva. Det endte opp med at vi kjøpte et smykke hver og deretter spiste mat og spilte et spill i 2 timer. Deretter dro vi til Lauren og møtte Rachel og sov over der. Så også Frozen for the first time (<3)

OG GRATULERER TIL PEDER VENNEN MIN SOM FYLTE 18 ÅR IGÅR!


Track

Posted: 26.04.2014 kl. 06:53. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Nå ligger jeg i sengen helt utslitt, klokka er 12 på kvelden og kom nettopp hjem. Tok bussen med alle track jentene fra skolen rundt 2 til DC Everest, et sted rundt 1,5 timer unna. Dette er vel vårt 3. eller 4. "Track meet" (konkuranse) utendørs og det er fortsatt litt kaldt ute, hvertfall når man er ute i så mange timer. Jeg hoppet triple jump (tresteg), spurtet 200m og 4x100m (vi er altså 4 jenter med en stafettpinne). Det var veldig gøy, vi vant overlegent (Bay Port er kjent for å være veldig gode i cross country og track).


Prom

Posted: 26.04.2014 kl. 06:41. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Lenge siden sist! Har gjort mange spennende ting og har hatt det utrolig bra! Merker at jeg kommer virkelig til å savne dette stedet, menneskene og alt når jeg drar.

For 2 uker siden hadde vi prom! Det var kjempe gøy. Vi tok manikyr, fikk håret vårt fikset i en salong, tok mange bilder hjemme hos oss, dro til en fancy restaurant downtown og deretter dro vi videre til lokalet hvor "promet" var. Som dere ser på bildene så hadde jeg en herlig date, Nate! Vi danset hele kvelden og hadde det kjempe morsomt! Etter det dro vi hjem til oss også sov sikkert 15+ både gutter og jenter over, og dagen etter dro vi ut og spiste frokost. Hadde med andre ord en veldig fin dag/natt!


Mexico

Posted: 04.04.2014 kl. 04:47. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Vi hadde spring break forrige uke og da dro hele familien til Mexico! Det var much needed, var utrolig deilig å endelig komme til varmere strøk. Vi fløy fra Milwaukee til Philadelphia og deretter til Cancun. Vi bodde på et resort som het "Villa Del Palmar" i Cancun (google det, helt sykt) og det var så fiiiint der! Vi hadde all inclusive så vi levde så og si på piña coladas og room service, lol. Vi hadde en kjempe fin tur, elsker familien min.


Min helt

Posted: 01.04.2014 kl. 06:15. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

(er tidsforskjell så det vil si på blogg.no at jeg postet innlegget 1.
april, men her er det fortsatt 31. mars)

Verdens beste Farmor har bursdag idag!! Elsker deg av hele mitt hjerte og jeg savner deg som bare det! Gleder meg til jeg får sett deg igjen <3 Håper du hadde en fin dag, du fortjener kun det beste!

Verdens beste mormor har også bursdag idag <3 Savner deg masse, og elsker deg!


Min aller beste venn

Posted: 31.03.2014 kl. 05:42. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Takk for alt. Du var min bror og bestevenn, og du kunne virkelig ikke gitt meg bedre 11 år. Er merkelig å tenke på at jeg aldri kommer til å holde rundt deg igjen, gå lange turer i skogen med deg, eller sovne med armen rundt deg igjen.

Jeg fikk ikke sagt hade, men nå er du hvertfall ikke 6000 km unna meg lengre. Elsker deg.


Long time no see

Posted: 11.03.2014 kl. 13:41. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1


Hawaii

Posted: 12.02.2014 kl. 12:54. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Akkurat nå ligger jeg i senga på et hotell i Milwaukee! Flyet mitt går om 2,5 time til Chicago, deretter fra Chicago og til Hawaii!! Møter en venninne av meg på flyplassen også reiser vi sammen! Skal være det en uke, blir deilig å komme seg vekk fra -20 grader..


Hilton Hotel

Posted: 02.02.2014 kl. 00:13. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Siden basketball kampen var i Madison så tenkte vi å bli en natt på et hotell, dra på en "litt finere" restaurant i kveld (fikk tilogmed beskjed om å kle oss fint), brunch i morgen tidlig og deretter hjem etter det! I'm livin da good life her i statene a$$

ER FORRESTEN BARE 11 DAGER TIL JEG DRAR TIL HAWAII!! omg


Wisconsin Badgers Basketball

Posted: 01.02.2014 kl. 23:51. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Som sagt så bodde jeg en uke hos faren til vertssøsknene mine for 2 uker siden, så forrige uke spurte han om jeg ville være med til Madison og dra på the badgers basketball game! Så har sovet over her de siste 2 dagene og nå er jeg i Madison! Wisconsin spilte mot Ohio, de tapte med bare 1 poeng.....oh well. Better luck next time!


Happy Bday

Posted: 01.02.2014 kl. 23:45. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Igår hadde Lærke, en dansk utvekslingsstudent (og venn av meg) bursdag! Hun fylte 17 år og vertsmoren hennes hadde tatt kontakt med noen av vennene hennes og ville gjøre noe spennende for henne! Så vi var en gjeng jenter som dro hjem til hun etter skolen, åpnet gaver, dro til DIY, et sted der du kan lage din egen parfyme, lotion, shampoo, blablabla, og deretter til HoHut, en restaurant der vi spiste (altfor sterk mat). Var kjempe koselig! Moren hennes hadde også gjort det slik at kjæresten hennes (en japansk utvekslingsstudent som går på en skole ikke så langt unna faktisk) dukket opp på restauranten og spiste med oss!


Wisco probs

Posted: 30.01.2014 kl. 23:27. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0


Mansion

Posted: 28.01.2014 kl. 22:00. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

For 2 uker siden så dro vertsmor og vertsfar til Mexico for å være der en uke, og i mellomtiden så bodde jeg og resten av kidsa hos faren deres (ungene, utenom Brent, er vertsmor og hennes tidligere ektemann's barn). Faren bor 30-40 min unna så måtte dra hjemmefra 6:30 hver dag, lolzzzz. Han eier store meieri bedrifter rundt om i USA, han driver med ku utstillinger osv, liksom cow shows haha, han er rett og slett en veldig suksessfull bonde! Bildet under er et gammelt bilde av huset dems (faren, kona hans og sønnen deres).OG DETTE VAR BARE GJESTEHUSET(jeg og shelby bodde der hele uka hehee). 


Jøss, har jeg blogg?

Posted: 27.01.2014 kl. 03:35. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 4

Hei dere, lenge siden sist, I KNOW. Har bare skjedd mye, gjort en del spennende ting, hatt andre ting å tenke på, tilbragt tid med familien, vennene mine, og ja, rett og slett hatt det veldig bra! Vil bare på forhånd advare dere om dårlig norsk, en blanding av at jeg ikke orker å gå over dette og at jeg bare blir dårligere og dårligere i norsk hehheehe. 

Hadde finals (eksamen) i 6 av fagene mine forrige uke, gikk helt greit. Fikk A i Child Development (eksamen var et prosjekt, du måtte lage en baby leke som skulle oppfylle en del krav og skal utvikle en eller flere av sansene dine etc), A i sociology (har faktisk karakter 94%), B i social studies (historie), language arts, matte (geometry) og tysk. Har hatt et veldig fint semester, opplevd utrolig mye, har hatt fantastiske laerere (beholder mine 2 favoritt laerere da, so no prob). Hadde jo også cross country det semesteret, noe som kommer til å vaere et av høydepunktene mine dette året! Track and field (friidrett) starter i mars eller noe sånt, tenker å løpe "sprints" der, vanligvis er jeg ikke verdens dårligste på kortdistanser, MEN SÅ HAR JEG IKKE TRENT SIDEN OKTOBER, så nå suger jeg sikkert hardere enn...etellerannet. Bør kaaaaanskje begynne å løpe litt før track starter, kjenner jeg meg selv så kommer det sikkert ikke til å skje...kanskje...nei....eller jo, nei sikkert ikke. 

Siden de fleste klasser er semester klasser så får du en helt ny timeplan når et nytt semester starter. Jeg beholder language arts, social studies, geometry og tysk 2. Child development og sociology var semesterklasser så bytter de og en study hall (en time der du jobber med det du vil) ut med psychology, senior gym og global viewpoints. Har en study hall siste time nå, men tenker å bytte den ut med ceramics (kjeramikk(?)) for fritimer kan jeg ha når jeg kommer tilbake til norge he he heee lolz. Og fordi jeg føler for å vaere litt artistic. 

Siden sist har vi feiret jul, nyttårsaften, kjørt limousin rundt om i Green Bay og sett på forskjellig juledekorasjoner, stått på slallom(?) med en del venner i Granite Peak, dratt på promdress shopping og masseeee mer! Vi feiret jul her hjemme med bare oss, vi hadde allerede hatt en del julefeiringer med resten av slekten på begge sider før det. Fikk mange fine gaver, både fra familien her og de hjemme. Jeg fikk en Calvin Klein veske, 2 par boots, en del klaer, gavekort på et spa, sølv smykke og øredobber fra diamant butikken deres og masse annet fint. Fikk en del mat fra de der hjemme også, smakte fan-tas-tisk. Jeg feiret nyttårsaften med en del venner hos Sam, en kamerat av meg. Vi var vel 20-25 stk ellerno og de fleste sov over i tillegg, så du kan trygt si at det var trangt med plass med så mange plassert rundt om i stua. KOzeLig. Forrige uke var jeg i Granite Peak med Elsie, Morgan og Rachel! i luv my friendz. 


Siden jeg er så smart så satt jeg i denne duftgreia feil vei he heee


også hadde klumpen min bursdag denne mnd <33333333 


Got the best momma in the world

Posted: 09.01.2014 kl. 00:21. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 4


Bildedryss #2

Posted: 03.01.2014 kl. 04:25. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1


Merry Christmas and a happy new year

Posted: 03.01.2014 kl. 03:46. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0


The funeral

Posted: 19.12.2013 kl. 04:46. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3

Som dere kanskje har skjønt så døde læreren min forrige torsdag. Hun fødte sin andre sønn bare 5 dager før det igjen, i tillegg til å ha en 5 år gammel sønn. Hun døde av blodpropp mens hun sov. Selvom jeg ikke kjente henne såpass lenge så rakk jeg å bli litt kjent med henne forde. Jeg hadde henne hver dag i over 4 mnd, snakket med henne om alt mulig, kjente på magen hennes og snakket om sønnen hennes. Merket at verden ble litt gråere den dagen hun døde. På mandag så var jeg i Amanda's visitation, det vil si at hun ligger i en kiste fremme i kirken for de som vil se henne og si hade. Det var så utrolig mange som var det, helt utrolig. Er helt utrolig hvor sterk familien hennes er. Hennes ektemann, mor og far stod ved hennes kiste og trøstet alle som kom i over 5 timer.
Alle som kjenner meg vet at jeg gråter ikke. Ikke i det hele tatt, uansett hvor trist noe er, jeg bare holder det inne i meg. Første gang jeg gråt på evigheter var da jeg stod ved kisten hennes, snudde meg rundt og så Gavin, hennes 5 åring, slite med å klare å se mammaen sin i kisten for den var så høyt oppe.

"Life is so fragile and so unfair."
Dro i begravelsen hennes på tirsdag, er helt utrolig å se hvor mange liv hun har rørt.

Hennes favoritt quote.

Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å vokse opp uten en mamma, hvertfall ikke å miste en i en så ung alder.

<3 Takk for at jeg har en så utrolig fantastisk mamma, jeg er evig takknemlig.


Chicago

Posted: 17.12.2013 kl. 03:13. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3

På lørdag dro alle fra tysk klassene (de som ville) til Chicago! Vi dro jo egentlig for å oppleve det tyske julemarkedet som ligger midt i Chicago, men det var der vi gikk av bussen, tok et gruppebilde og spredde oss og gjorde egentlig hva vi ville etter det. Så det var meg, Carlie, Cassy, Abby, Jonathan, Mac, Nate, lillebroren til Jonathan og kameraten hans! Vi spiste på en italiensk restaurant, gikk litt rundt om i sentrum og tittet, tok en del bilder ved "The Bean", hadde planer om å stå på skøyter i sentrum, men det var for lang kø til det vi hadde tid til, så vi dro bare tilbake til julemarkedet for å møte resten av gjengen. Det var en utrolig koselig tur, hadde det så morsomt. Føler jeg får flere venner for hver dag som går, og et enda bedre forhold til de jeg allerede har fra før. Jeg har jo selvfølgelig både oppturer og nedturer, men merker jeg har vaert utrolig heldig med dette året her. 

Rest in peace

Posted: 13.12.2013 kl. 03:08. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Early this morning, 5 days after giving birth to this beautiful boy, this wonderful woman passed away, taking all of our hearts with her. You were an inspiration to all of us, and heaven has gained a new angel. Your family, especially your husband, your 5 year old son and newborn baby, are in my thoughts and prayers.


Wrestling (butts)

Posted: 12.12.2013 kl. 05:22. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

I kveld ble jeg plukket opp av Cassy og dro til Bay Port's første hjemme wrestling meet....dayum. Number 1 fan right here. The hashtag of the week: #wrestlingbutts.

NEVNTE JEG FORRESTEN AT DET ER KALDT HER?!


Christmas spirit

Posted: 12.12.2013 kl. 05:09. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Jeg aner ikke hvor mange overskrifter jeg har som starter med noe med jul hehehee. Har bare så mye julespirit for tiden!
Igår ble jeg med Julia hjem etter skolen. Vi så på julefilmer og spiste mye usunne ting(<3). Vmor hentet meg på kvelden og på vei hjem så kjørte vi forbi mange hus som var veeeeeldig pyntet til jul! Det er veldig normalt at du har julelys OVER ALT rundt huset ditt. Alle planter og trær, tak og vegger, dører og hager og alt! I love it.

Har også fått mitt eget juletre på rommet mitt!!! Ah jeg er i himmelen. Jeg så at vi hadde et ekstra juletre i et av lagerrommene vi har nede, så jeg spurte om vi skulle plassere det et sted. "No, I don't think we're going to use that this year.".........."can I put it in my room?:D" "well of cooourse!" *WIN*
Så jeg satte på julealbumet til Peter Jöback og pyntet juletreet, en fin tradisjon vi har hjemme! Peter<3333


21 minusgrader

Posted: 10.12.2013 kl. 15:00. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Igår var en lang, men fiiiin dag. Dro på skolen, dro hjem, ble plukket opp av Collin rundt 4 fordi vi skulle til byens bibliotek fordi han trengte litt hjelp med noen svenske college applications (han vurderer å starte pa universitetet i Lund, Sverige) og siden jeg er stjerne i svensk så kunne jo trå til! På vei dit så skulle vi bare innom Walmart fordi vi måtte kjøpe noen stygge gensere og en "white elephant gift". Endte opp med at vi var der i 2 timer, hahah. Det var Young Life senere på kvelden og da skulle vi ha temaet "ugly Christmas sweater" og alle måtte ha med en "white elephant gift", det vil si en teit, morsom gave som du enten har funnet hjemme eller i butikken, bare noe helt random. Jeg kjøpte en pose med duftkongler og en gigantisk julekule! Hahahah og Collin kjøpte en fisk!!! En ekte akvarium fisk haha herregud.
Det var kjempe koselig der, vi sang julesanger, spiste julekaker osv! Etter skolen idag skal jeg bli med Julia hjem og bake Christmas cookies, se på julefilm osv, blir koselig.


Christmas

Posted: 09.12.2013 kl. 01:25. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Idag har vi pyntet huset med masse julepynt, kledd på oss masse varme uteklær og dratt ut for å kutte ned juletreet vårt! Trodde først vi skulle gå ut i villmarka ellerno, men vi dro til et sted hvor de hadde mange hester, sleder, en café, julebutikk osv! Var kjempe Christmassy og kjempe koseliiiig! Det var meg, vmor, vfar og Brent! Carlie hadde en danseopptreden, Shelby hadde en robotics greie og Mac måtte gjøre noe greier med bilen sin!


Christmas tree

Posted: 08.12.2013 kl. 03:48. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Igår var jeg på hockey kamp med Marissa, var veldig spennende bortsett fra at vi tapte med 1 mål...skulle som sagt ha på meg Aron's trøye på kampen, men han hadde ikke mulighet til å gi den til meg etter skolen så fikk ikke brukt den. Får vel bli en annen dag!

Stod opp ganske sent idag, rundt 1. Vanligvis så er det tidlig om jeg hadde bodd i Norge, heheheee. Har bare slappet av, spist og skypet med familien og Cissa (<333333). Har også sett på julefilmer! Akkurat nå ser jeg på en julefilm som heter "Christmas in the city) med vertsmor og vertsfar! Koseliiiig.

Imorgen skal vi blant annet finne juletreet vårt og dekorere til jul! Blir koseliiiig


Sumz up my day

Posted: 06.12.2013 kl. 06:08. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Sliten. Og imorgen er det meldt over 15 minusgrader. Natta.


Baby

Posted: 05.12.2013 kl. 06:05. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Sorry for stavefeil, men orker ikke sjekke etter at jeg har skrevet, skriver på iphonen og har engelsk tastatur.

Jeg er som sagt i noe som heter "Child Development". Det er en klasse der du lærer om alt fra egget blir unfanget - blir til et foster - blir født - de første årene osv. Alt om hvordan kvinnekroppen fungerer (når det kommer til graviditet) osv. Og et av prosjektene vi har er at alle må være mor (eller far) til en robot baby i minst 2 dager. Og den robot babyen er ALTFOR ekte....den gråter hele tiden, og da må du enten mate den med melkeflaska (er en databrikke i tuten), skifte bleie (databrikke i bleien) eller få den til å rape. Den trenger altså forskjellige ting til forskjellige tider, og eneste måten å få den til å slutte å gråte på er å gjøre det. Og du får et brikkearmbånd rundt armen også som du må ha på deg for at babyen skal svare deg, slik at det er umulig å få andre til å gjøre jobben din. Og du må behandle den som en ekte baby også, støtte nakken (gjør du ikke det så skriker babyen). Behandler du den for dårlig kan den faktisk dø, haha. Den grå sikkert hvert 10-15 minutt, det varierer. Er programert til å være helt random, kan gå 2 timer uten noen ting, og plutselig 2 timer med non-stop crying. Yay....blir 2 laaaange dager (hvertfall netter) dette her. OG NEVNTE JEG AT DU MÅ TA DEN MED TIL ALLE KLASSENE DINE, ALTSÅ TA DEN MED DEG HVOR ENN DU GÅR ILØPET AV SKOLEDAGEN? Crap. Den kan starte å hylskrike mens du sitter på pulten liksom....Og du har en "carrier" du må bære babien i i tillegg. Du får som sagt utdelt en random baby! Jeg fikk en jente, Leah<333


Thanksgiving

Posted: 05.12.2013 kl. 05:48. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Forrige torsdag var det thanksgiving! Så vi hadde fri fra skolen fra onsdag og til søndag(ofc). Thanksgiving er rett og slett en dag med MASSE mat og være med familien. Og selvfølgelig for å takke for alt du er velsignet med. Det er en ganske stor forskjell fra Norge føler jeg. Vi er veldig takknemlige for ting vi, ikke misforstå, amerikanere er bare bedre til å uttrykke det. De legger ut bilder daglig av venner, familie, teammates osv, og skriver hvor #blessed de er. ALLE guttene legger ut bilde av en selv med en kamerat eller teammate og skriver at de er familie, hvor mye hver og en betyr for dem, hvor samlet de står. Amerikanere twitrer hele tiden at de takker gud for alt de har - venner, familie, oppgang og tilogmed motgang. Det får meg til å bli mer takknemlig for alt jeg har!

På thanksgiving var vi hele familien + enda 20 familiemedlemmer i huset! Vi hadde gjort island MASSE god mat, det var ikke måte på! En kjempe fin thanksgiving med andre ord!

På fredag var jo den kjente "Black Friday"! Det vil si at alt rett og slett er så billig at folk telter utenfor visse butikker lenge før. Men etterhvert som årene har gått har Black Friday startet tidligere og tidligere for hvert år, og nå startet det tilogmed kl 8 torsdag kveld (altså thanksgiving kvelden, er ikke fredag på Black Friday engang). Anyway - jeg, Mackenzie og Carlie dro til kjøpesenteret og var der frem til rundt 12! Kjøpte meg 2 skjerf (mamma det trengte jeg, ser du den snøstormen vi har her nå eller) og en bodyspray (trengte den også). Var jo veldig billig uansett.


Snowww

Posted: 05.12.2013 kl. 05:29. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Tiden går så utrolig fort (Ikke der hjemme i Moss regner jeg med)!
De siste dagene har jeg vært litt med stressa, vi har en del innleveringer og jeg føler tiden ikke strekker helt til. Har veldig lyst til å oppdatere dere hver dag, men når man er sliten så er det lite fristende. Jeg har det veldig bra for tiden, jeg begynner bare å merke at om man står på for hardt til tider så kan man fort bli utslitt.

Forrige torsdag (tror jeg) var jeg på sesongens første Bay Port hockey kamp! Det var spennende, guttene er flinke! Her er det vanlig at gutta på laget (gjelder fotball også//american football) har 2 spilledrakter, en de bruker og en de kan gi til en som skal på kampen! Slik at den personen kan "reppe" dem. Du ser for eksempel et bilde av en fotballspiller med nummer #42 på drakta sammen med (vanligvis) en jente som har på seg lik drakt og under bildet står det "reppin' the football staaar blabla" dere skjønner. Kom akkurat på at jeg tror det er en forkortelse for "representing", ahhh det forklarer det mye bedre heheheee. Og det er hockey kamp på fredag, lørdag, og på søndag skal jeg på enda en packers game! Aron lurte på om jeg ville ha trøya hans på fredagskampen, så det blir spennende! Regner med at jeg tar bilde, så dere får nok se!

Jeg sitter btw på tribunen med Marissa, Chiara og Carly på bildet under, ser dere godt etter kan dere se meg. Delvis i midten, til høyre!

Nevnte jeg at Elsie er (var, cc er ferdig) stjerna på cross country laget? Hun kom helt til state! (Sectional - regionals - state)! Hun løper liksom 4k på 16 min ellerno....


The Packers VS The Vikings

Posted: 28.11.2013 kl. 05:50. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

På søndag var jeg på the Packers game med Lene og familien hennes! Det var kjempe rått, bare atmosfæren og hele stemningen. Og før hver eneste kamp er det gigaaantisk tailgating utenfor stadiumet, det vil si alle tar med trucken sin, parkerer og laget sitt eget "grill place" utenfor trucken sin, masse musikk, trommer, blablabla. Kjempe spennende! Dette var også en enda mer spennende kamp siden det var the packers mot Minnesota's Vikings, de er på en måte erkefiender. Gleder meg til jeg skal til enda en Packers kamp neste uke, da spiller de mot the Falcons (Atlanta).


Geocaching

Posted: 28.11.2013 kl. 05:30. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

På Young Life ble vi enige om å gjøre noe som heter "geocaching" etter skolen neste dag, altså meg, Elsie, Cassy, Sam, Collin osv. Det er rett og slett en post ute i skogen etellerannet sted som du må finne, og du får bare gitt cordinater! Så du trenger iPhone (cordinat app) og kompass. Og vi skriver inn posten's cordinater også kommer det liksom opp "5 miles away" også må vi bare finne ut hvilken retning vi må gå! Det blir bare kaldere og kaldere (vi er oppe i -10 minusgrader på morningen folkens) og det tok oss sikkert 2 timer å finne den. Vi måtte krysse jorder, innsjøer (gikk over is, sorry mams), gjennom kratt og buskas og hele pakka... Jeg (selvfølgelig) fant posten og inni det var det masse suvenirer fra alle som har funnet posten opp gjennom årene og en notatblokk alle skrev navnet sitt på (var folk helt siden 2007 ellerno). Vi gjorde dette 2 forskjellige steder, rakk ikke mer siden det blir bekmørkt bare 04:30 her!

P.S. den blå lua jeg har på meg fikk jeg låne siden det var så kaldt :PPPpp

Haha, Cassy er så konge


Young Life

Posted: 28.11.2013 kl. 05:20. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Hver eneste mandag er jeg med på noe som heter "Young Life", en gruppe mennesker som møtes hjemme hos en av gruppemedlemmene (forskjellig fra gang til gang) og har det morsomt, synger, danser, har konkuranser, kanskje tar opp noen temaer osv. Ble vel rett og slett med fordi Elsie, Marissa, Cassy, Collin osv er med, haha. Det er hvertfall kjempe gøy!


Happy birthday shelbz

Posted: 28.11.2013 kl. 03:57. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Idag hadde vi noe som heter "block day" på skolen. Det foregår over 2 dager, så første dagen har du halvparten av fagene dine (hver klasse varer da lenger) og neste dag har vi resten av fagene. Vi hadde block day igår også, så idag hadde jeg "German II, study hall, study hall." Alle seniors som har noe som heter "Student incentive program" kort kan dra fra skolen during study hall. (Alle med gode karakterer, oppførsel og lite fravær får det kortet.) Så teknisk sett hadde jeg bare 1. time idag, så møtte opp halv 8 og dro hjem halv 9! Og sov <33333 Så også en film som heter "the Red Dawn" SE DEN!

Idag har Shelby, vertssøsteren min, bursdag! Så spiste god mat, ga presanger og blablabla!

A normal day at the Rouse/Ostrom/Bryhn residence<3333333

Imorgen er det thanksgiving!! Blir en spennende opplevelse, alle sammen har sittet rundt kjøkkenbordet, hatt family time, kuttet grønnsaker og alt til imorgen. Over 20 stk kommer hit imorgen så det er mye som må gjøres før den tid! Både familie og venner. Siden det er thanksgiving har vi lang helg, altså null skole imorgen og fredag! Wiii


The last couple of days

Posted: 24.11.2013 kl. 01:57. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Skal skjerpe meg med denne blogginga, lover!
De siste ukene har det vært mye skole, lekser, prøver, osv. Har vært en del med Gabby, Elsie, Marissa, Jenny, osv. Prøvde meg på basketball, meeeen hehehe det gikk ikke helt som forventet. Folk her er så gode i sport (og alt ellers) at det er ikke måte på. Nå gleder jeg meg bare til Track skal starte, tror det er i februar! (Er bedre i kort distanse sprint enn lang distanse løping he he he). Savner cross country som bare det! 

Idag stod jeg opp rundt 11 (noe som er ekstremt sent her...). Rundt 1 dro jeg, Jonathan (Carlie's type) og vertsmor til Pulaski High for å se på vertssøster sin danse opptreden, hun er kjempe fliiiiink. Så dro vi hjem og jeg har bare slappet av hjemme siden det! Nå er klokka rundt 7 og vi skal til Wallmart om en liten stund. OG IMORGEN SKAL JEG PÅ MIN FØRSTE PACKERS GAME. Lene's familie hadde en ekstra billett så de spurte om jeg ville vaere med! Det er Packers mot Minnesota's Vikings, noe som er en litt mer populaer kamp fordi the Packers og the Vikings er erkerivaler, akkurat som Liverpool og ManU for eksempel. Ahh det blir spennende. Skal også på en Packers game den 8. desember, the Packers mot the Falcons (Atlanta). wiiii. 
Hadde en sleepover med Gabby siden hver onsdag og torsdag de siste 2 ukene har vi hatt skole fra halv 12 til 3 pga noen tester alle sophomores måtte gjøre. 


Hadde photoshoot med Jenny denne uka, trengte noen "senior pictures" som alle seniorene må levere inn til årboka greia. Så spiste vi sushi etter det. Slår moss sushi x10. 


Har en klasse som heter "Child Development" og der laerer vi om hvordan en graviditet er, fødsel, babier, blablalbla. Så vi har fått en del robot babier som alle skal ha minst 2 dager hver. De er veldig dyre, for det er ordentlige "mekaniserte" babier, de gråter, trenger mat, trøst, bleie skift, og det hele tiden. Og det er en sensor i babien som vet når den blir behandlet bra, dårlig, om den får alt den trenger (det jeg nevnte) osv. og hvordan du holder babien (får den ikke nakke støtte så gråter den for eksempel). Og den kan faktisk dø haha. Du får en baby, klaer til babien, stelleveske med alt den trenger inni og en "carrier", som på bildet over. Og ja, du må med den, babien og stellevesken med deg over alt, i alle timene dine, i gangene på skolen når du går fra klasse til klasse (the worst part) og du må stå opp hver gang den gråter iløpet av natta også (sikkert minst 5 ganger i timen). Jeg valgte ofc en helg, men må fortsatt ha den hele skoledagen fredag og mandag OG JEG GRUER MEG FYF. hva er det jeg har meldt meg selv på, det er jo selvmord. får min om 2 uker ellerno hahahaha oh lord. My bfff Jordan på bildet btw. 


Vurderer tape extensions og highlights btw. 


Frisøren sa at jeg har veldig tynt og slitt hår, og jeg sa at jeg mister halve håret mitt hver dag, så hun foreslå vitaminer = vitamin shopping. 


Dette er foresten Hailee sin baby, Michael. Jeg er en milf i know 


Wallmart shopping all the way. Og ja, tok meg en runde i denne her. 


Blitt enda naermere vennene mine noe som gjør meg veldig glaaaaaaaad (<3). 

 


Meg når jeg nailet tysk prøven jeg ikke visste vi skulle få. 


oh basketball....I tried it, failed, gave up :DD


S/O til min lille gullklump som hadde bursdag for noen dager siden (eller var det igår?) I love you <333333


Etter skolen på fredag så dro jeg, Rachel, og noen andre jenter til kinoen for å campe utafor siden vi skulle se den nye hunger games filmen<3333 den skuffet ikke. 


I'm spending too much time here. 


Bestilte en genser hit forrige uke, i SMALL. og ja, dette er small.......skal prøve å bytte til xs da. 


en sukkerklump jeg møtte på dyrebutikken. ja de har et adopsjonsrom der de har mange hunder og katter i bur som du kan adoptere. 


En konsert skolen hadde igår kveld!


Må slenge med et selfie. 


New york #2

Posted: 17.11.2013 kl. 23:38. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1


Friends bygningen<333333

Mat pause i NYC<33333


New York #1

Posted: 13.11.2013 kl. 19:03. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Skulle akkurat til å poste del 1 av spørsmålsrunden jeg hadde gjort istand, men når jeg skulle finne den i arkivet mitt så var nesten alt borte.......brenn.

Derfor kommer det en del bilder fra NYC istedet, enjoy.

 (vertsbror, Brent <3) 


Dårlig kvalitet, er snapchat bilder.


 


Time flies by too fast

Posted: 06.11.2013 kl. 03:16. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2


NYC bound

Posted: 01.11.2013 kl. 14:50. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 4


wops

Posted: 29.10.2013 kl. 03:22. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Hola everyonnnnne. Beklager for lite oppdateringer, men det er masse som har skjedd de siste 2 (3?) ukene, så bloggen har blitt veldig nedprioritert. Har blant annet fått meg type!!

JK lol. Anyways - det har skjedd masse! Har hatt en del lekser as always, vaert en del med Marissa, prøvd meg på basketball, hatt en del work outs med Joe after school,  been to a haunted house, sleepovers, football games, blablabla. Legger til bilder fra de siste ukene istedet jeg, haha.


Taylor, Jessie, me, and Rachel! (love you)My time as a CC runner is officially over. Shoot me


Lindsey and me in geeeerman
Jenny, en av de første jeg ble kjent med faktisk! 
Lurg (utvekslingsstudent fra Danmark actually), Rachel, and meeee.


Morgan og meg! Hun var også en av de første jeg ble kjent med!


Carlie (sis) og kjaeresten hennes, Jonathan! Cuuute


Det var den siste kampen til Bay Port fotball gutta, så de fleste var litt emotional etter kampen ^


Karin liker. 


Takk for en utrolig fint brev, farmor! Kjempe glad i deg. 


Skypet også med Tinusberta og sis. (første gang jeg har snakket med hannah etter at jeg dro faktisk haha). 


Var også på a hanuted house with Joe, "Terror on the Fox". 


Marissa sin storesøster fikk lille Dominic for 4 uker siden, han er helt utrolig nydelig! Blitt auntie Karin! 
Acne genser<3333 (forever 21)
Haha, funny story. Satt i kafeterian med Julia før skolen for noen dager siden, og plutselig setter en random gutt seg ned ved siden av meg. "Hi you're cute. Oh shit, did I really just said that?? Oh no I think I did. Sorry, I just hate my brother. Yeah the police has been to my house over 17 times this summer blablabla". Jeg var speachless hahaha. Også plutselig begynte han å bli så nervøs, og bare "I really want to ask you about something, but I'm too nervous". Og det var etter at han spurte meg om penn og papir at dette skjedde. Gettin all dem boiis :PP


Vi var også en del jenter som var og så på MacKensie (øverste bilde) sitt siste svømme stevne! Hun var fliiiiiink!


Lene's lillebror!


Elsie and meee. Dette er fra dagen da hun fylte 18 år!
Taylor and I at the last football gameeee. 


Me as we speak. Dette skjerfet fikk jeg av Gabby på skolen idag, hun kom hjem fra Myanmar (Burma) på lørdag, og hadde kjøpt med dette fiiiine skjerfet til meg! Love you. 

Dette innlegget har jeg utsatt leeeenge, er bare mye som har skjedd, og har bare ikke hatt lyst til å starte, haha. Kom nettopp hjem fra Dustin nå, var kjempe koselig! Så nå skal jeg kjappe meg og gjøre litt lekser før senga kaller. Holder på med spørsmålsrunden nå, så den kommer vel i løpet av noen dager. Om jeg ikke rekker å bli ferdig før jeg drar til NEW YORK CITY OM 2 DAGER HALLO. Og ja, blir nok absent fra bloggen den langhelgen, men regner nok med at det er forståelig. Og beklager hvis det er en del skrivefeil, men orker ikke rette.


ask me some questionz

Posted: 17.10.2013 kl. 17:52. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 28Siden jeg har over 300 sidevisninger hver dag, men ingen gidder å kommentere a single shit, så bestemmer jeg meg for å ha en spørsmålsrunde. Dere kan spørre om alt fra a til å - om utveksling, om high school, om meg, om alt. Og ja, nå må dere spørre også så jeg ikke driter meg ut lol. Go for it!


Cross country in my heart

Posted: 17.10.2013 kl. 04:17. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

De siste dagene har bestått av skole, trening, vært med venner + lekser og prøver. Vet ikke om jeg nevnte det, men var på kino og så Insidious 2 med noen venner på fredag, veldig rar film egentlig. Still scary though.

I dag var siste cross country trening, OG DET ER SÅ TRIST AT JEG VET IKKE HVA JEG SKAL GJØRE. My social life is over, det eneste jeg har nå er skole og så dra hjem. Får håpe basketballen starter så fort som mulig, for ellers så blir jeg feit og deprimert.

Yeah, had a prenatal development test today, had like 4 more pages of this....fun.

I morgen har jeg mitt siste cross country løp, og det blir trist. Drar fra skolen litt over 1, så det er deilig. På fredag stikker jeg og ser på the last football game at Bay Port, og så stikker jeg, Lurg (that's ur new name) og Claudia ut for å spise something, and theeeen sleepover.

Good night


Guess what

Posted: 14.10.2013 kl. 19:31. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3
Barn Bash

Posted: 14.10.2013 kl. 04:06. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

I går var jeg og noen venninner på noe som het the Barn Bash, det var rett og slett en fest på en låve, haha. Vi fikk gratis mat og drikke, og musikken var ganske bra. Det var organisert av noe som heter "Young Life", så det  var folk fra 3-4 forskjellige skoler der. Det var sikkert 90% afro amerikanske folk der, haha, og det var drit fett!! 


I dag har jeg sittet med likser siden kl 1 og nå er klokka 9 på kvelden. Selvfølgelig, har spist en del, vaert innom facebook og alt, men ja, flinke meg. Denne uka er siste uke med cross country trening, og jeg gruer meg til det er over. Ååååå. 


Tired

Posted: 11.10.2013 kl. 05:34. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Cross country løpet idag gikk ikke sååå veldig bra. Glemte å ta astma innhalatoren min (haha, lo når jeg skrev det der), så etter halve runden gikk det rett til vest. Jeg bare "crap, ingen vet at jeg har astma, det ser ut som jeg suger i å løpe!!" haha (gråter). Men men, trøstespiste masse dritt når jeg kom hjem uansett, så whatevah. Det var sosialt gøy da, det er det jo alltid. Synd det bare varer i 2 uker til.

Hadde nesten ikke lekser idag, noe som er helt sjokkerende, what to do liksom. Så nå er jeg tilbake på level 30 i tetris, så nå skal jeg legge meg, heheheheh. Imorgen har jeg blitt invitert med på "barn bash", aner ikke heeelt hva det er, men er noe med dans, mat, sosiale greier så ja, får se hvordan det er. Natta sukkerklumper!

Og ja, jeg skal gå sånn her på skolen imorgen. #hvorforerikkestilensånnherinorge


Koko

Posted: 10.10.2013 kl. 04:19. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Hola!

Kom nettopp inn døra, har vært downtown med Gabby, Lene og Hailee på verdens beste sushi restaurant som heter "Koko", for å feire Gabbys 18årsdag. Fikk gratis kake også, wiiii. Dagen idag har bestått av skole, trening, pre meet dinner (som vi har hver onsdag hos en på laget, denne gangen var det hos Steele), og sushi. Haha, vi er en gjeng med 8 jenter på lunsjbordet vårt, og det endte opp med at alle tok biter av alle cupcakes'a vi hadde med, så lunsjen ble en stor cupcake smørje, haha. GODT var det. #utveksling

Ja, det er kjæresten hennes dere ser på telefonen hennes. Hun har en kjæreste i tyskland faktisk, Max!

Imorgen har jeg tyskprøve, yey. Og etter det har jeg et cross country meet, nok en gang på Meadow Brook. Det er liksom hjemmebanen for cross country for Bay Port, så denne gangen er det vi som inviterer mange andre lag til race. Liker ikke runden vi løper der, for vi må blant annet løpe over a huuuuge hill - TWICE! Men men, varer bare i 2 uker til, bade bra og trist (mest trist). Også tenker jeg, Gabby, Lene og Hailee å kanskje dra til "a haunted house" imorgen kveld, vet ikke helt hva jeg skal forvente, hehe.

Nåå må jeg pugge litt tysk (as if) før jeg legger meg! Nattaaa.


Bildedryss #2

Posted: 08.10.2013 kl. 06:24. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Her ser dere litt av Wisconsin Dells downtown. Er et veldig koselig sted!! Har vel gjort det til en vane å kjøpe en t-skjorte fra hvert eneste sted/ting jeg gjør (cross country), så why not, Wisconsin Dells t-shirt på meg<3333
Skippet siste time (nok en gang, haha stakkars lærer) for å dra på et basketball møte. Alle som skal starte på basketball var der, så ja, jeg er den neste basketball stjerna i USA. Cross country er snart over, sesongen varer bare i 2 uker til. Litt trist egentlig, for det er der jeg får min daglige dose med eye candy (noe jeg seriøst trenger to function). Også fordi det har gjort meg more sporty than ever, og holdt vekta nogenlunde grei. Men ja #yolo. Skal starte på track til våren, det gleder jeg meg mest til! Aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt "eheh, I'm kinda more of a sprint person than a long-distance person;p".

Speed training i cross country idag, gøyalt det xD 1 mile warm up, 800m timing (tar tiden på 800m, got it?) x3, 400m timing x3, hills 5 ganger (holy motherfkr) og 1 mile cool down (cool down my ass). Så ja, 2 weeks left, 2 weeks. #utveksling

Nå er klokka halv 12, sitter fortsatt med lekser, skal snart legge meg. Nevnte jeg at jeg hater tysk?


Bildedryss #1

Posted: 08.10.2013 kl. 06:05. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

My weekend in Wisconsin Dells! Wisconsin Dells er et stort område, eller sted, i Wisconsin. Amerikas største vannpark er der faktisk, så Gabby inviterte meg og Lene til å dra dit over helgen for å feire bursdagen hennes som er på onsdag. Vi og moren hennes bodde på et hotell der oppe, og vi koste oss masseeee (spiste masseeee). Yikes så myte mat når jeg tenker meg om.


Schooool

Posted: 02.10.2013 kl. 04:20. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3

Siden det skjer så mye all da taim, så blir bloggen litt glemt. Igår kveld satt jeg oppe til sikkert kl 1 (i Norge er det ingenting, men her hvor du må opp kl 5 så er det wayy to late) og gjorde ferdig my assignement for sociology class. Skulle skrive 2 til 3 sider, men siden jeg er så stjerne så skrev jeg 5 #norwegianswag. Hadde i TILLEGG prøve om WW1 i social studies class i dag, følte det gikk greit. Vi hadde en del multiple choice spørsmål, men ikke tro at amerikansk skole er enkelt av den grunn. Gledet meg i hele dag til å endelig kunne se noen episoder av Grey's Anatomy i kveld med en chai latte og noe usunt, men neida, fant ut av jeg hadde geometry og sociology lekser, så har jeg sitter her i 3 timer. #utveksling

Uansett, på søndag dro vi til Milwaukee for å se på Shelby spille en fotballkamp. De tapte dessverre, men var en morsom tur! Og siden jeg hadde så mye lekser i helgen så måtte jeg lese på sidelinja<333 På mandag skjedde det vel ikke stort, skole, trening, lekser osv. I dag var jeg faktisk a volunteer in the church community. Kirken hadde noe som heter "Feed My Starving Children", det er en organisasjon som samler donasjoner og kjøper masse naeringsrik mat, skaffer frivillige til å pakke det samme, så sender de det til land rundt om i verden som trenger mat til underernaerte barn. Flott prosjekt, synes det var veldig spennende å vaere en del av! Kirken her er egentlig ikke en "kirke-kirke", det er heller mer som en stor moderne bygning, akkurat som science senteret i Saprsborg (for de som vet hvor det er). Bortsett fra at de holder kirkegreier der inne, slik at det er en kirke. Vi var over 200 frivillige som møtte opp, fyllte flere tusen poser med ingredienser, vitaminer og alt mulig, pakket sammen alt i esker osv. Høres dønnkjedelig, I know, men det var faktisk spennende. 


Dette er faktisk skolematen min nesten hver dag, haha. To skåler salat druknet i italiensk dressing. Slapp av, jeg blir feitere for hver dag, følte bare for å vise at jeg spiser LITT sunt også.


Shoutout til mine flotte folkz der hjemme, u rock. Keep up the swag #lovey


Slenger med et selfie siden man må jo ha et bilde av seg selv i hvert eneste innlegg? #whatamasterpiece


Appleton

Posted: 29.09.2013 kl. 06:04. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Startet dagen med å se på vertssøster sin fotballkamp, og de vant 1-0, så det var bra. Etter det rakk jeg såvidt å åpne matteboka før Gabby og Lene plukket meg opp, siden vi skulle på shopping! Trodde vi bare skulle på kjøpesenteret her i Green Bay, men når jeg satt meg inn i bilen så snudde Gabby seg og sa at vi heller stikker til kjøpesenteret i Appleton istedet, det er mye større. Appleton er forresten en by ca 30 min unna ellerno. Fikk kjøpt meg ny foundation og concealer fra Mac, siden mine nå er snart tomme. Bortsett fra at når jeg kom hjem nå klokka 10 på kvelden og åpnet boksen som concealeren lå i, så så jeg at dama i butikken hadde gitt meg feil nummer....liksom, takk, rosa concealer var akkurat det jeg trengte, thank you:D
Kjøpte også shampo, balsam, sminkefjerner, tannkrem, dere vet. Diverse kule saker å bruke penger på.

Dro på en sushi restaurant senere på kvelden, og spiste verdens beste sushi (soya sausen på moss sushi er selvfølgelig best). Senere på kvelden stakk vi til Joe, var der en liten stund, stakk til Festival, a grocery store, handlet litt....sjokolade, satt en lang stund i bilen på parkeringsplassen og bare hørte på musikk, spiste sjokolade og ja. Etter en liten stund dro jeg hjem. Nå ligger jeg i senga, klar til å se på noen episoder av Grey's Anatomy og spise mer sjokolade.

Ja, den hvite MK vesken skal en eller annen gang bli min.

Og takk for nydelige snaps alle sammen, betyr kjempe masse<33333 Er så glad i dere alle sammen, og savner dere like crazyy!! ilu


"Is the grass green in Norway?"

Posted: 28.09.2013 kl. 07:56. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

"Is Norwegian difficult to learn?"
"Do you have gum in Norway?"

Haha, dere aner ikke hvor mange dumme spøramål jeg får om Norge. Noen av de er egentlig litt...."I'm just gonna pretend you didn't ask me about that, haha." #utveksling #usa

Carlie fylte 17 år på tirsdag, så vi hadde kake og hele pakka. Hadde xc (cross country) før skolen idag, så kl 06:00 var vi på skolen, klar for 5k. Sounds fun, I know. Etter skolen stakk jeg, Gabby og Lene til DQ og kjøpte is (mener jeg fortjente den assa). Stakk hjem, så en episode av

I morgen skal jeg se vsøster sin fotballkamp her i nærheten rundt 11, så skal jeg på shopping/spise middag ute med Gabby og Lene, blir koselig. Og på søndag skal jeg til downtown Milwaukee for å se på enda en av vsøster sine fotballkamper. Så vet ikke når neste oppdatering blir, men ja, whatever, god helg!


So much to say, so little time

Posted: 28.09.2013 kl. 07:32. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Beklager for mye fravær, skjer så mye absolutt hele tiden, rekker aldri å blogge, nesten så jeg ikke rekker å få nok søvn engang (noe jeg virkelig trenger pga all den løpinga og lekser). Drar hjemmefra halv 7 på morgenen, og er hjemme igjen mellom 5-7ish tiden. Så dusje, spise, maaasse lekser, chores, og vips - der var klokka 12, haha.

Men anyways, dette har vært en slitsom, men FIN uke! Har vært litt frustrasjoner grunnet tyskfaget jeg har, men tror jeg har fikset det nå (føkk deg, utdanningsdirektoratet). Var nok et cross country meet (race) på torsdag, det gikk veldig bra! Er meets hver eneste torsdag, og siden idretten her er gjennom skolen så får vi lov til å droppe siste time for å dra på meets. Dette var ca 1 time unna. Var på 5,etellerannet km på 20etellerannet minutter, så er veldig fornøyd (Ikke 20 min, nei, men 20-something, get it?). Merker at jeg blir flinkere og flinkere (compared to my self!!) for hver dag, er så motiverende å kjenne. Og dere som bekymrer dere for at jeg blir fit, slapp av. Jeg spiser så mye for tiden at jeg legger en del på meg, haha. Tror også det er litt pga stress også, har fått SÅ stygg hud i tillegg.

Blir også kjent med flere og flere mennesker for hver dag, så trives mer og mer, og det er en veldig deilig følelse. Engelsken forbedres for hver eneste dag, noen ganger føler jeg at jeg også snakker helt flytende i tillegg. Er flere som faktisk har sagt at de nesten ikke hører dialekten min, at jeg er den utvekslingsstudenten som er best i engelsk osv. - så ja, ting blir bedre og bedre.


"To this day"

Posted: 25.09.2013 kl. 03:03. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3


Vi så denne videoen i Sociology timen i dag, og den får en til å virkelig åpne øynene. Der en utrolig bra laget film, og jeg anbefaler alle å se den!

 


Homecoming

Posted: 23.09.2013 kl. 16:04. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 5

The homecoming pictureeees. Søte vi er.

Vi fikset oss hos Gabby, dro til Hailey for å ta bilder, så dro vi til Buffalo Wild Wings for å spise før dansen. Yummy. Dansen var helt grei. Var jo spennende, men litt kleint, haha. Amerikanere danser så sykt kleint, haha. Det er ikke bare litt grinding osv, her er det hands to the floor and but to the sky, haha. Også ristet de frem og tilbake som bikkjer som kommer opp fra vannet liksom. Også blir jentene slengt mellom gutt til gutt som dukker, bytte på hvem som får grinde ho..woho. Var tilogmed 4-5 jenter og gutter som ble kasta ut av rektor fordi de var så drøye på dansegulvet.

Etter dansen stakk vi for å leie film og så sov alle i stua hos Gabby. Kjempe koselig! #utveksling #usa


Powder puff foooootball

Posted: 23.09.2013 kl. 15:55. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Sorry for få updates, har bare skjedd mye, haha. Nå er jeg back, har study hall på skolen, så da kan jeg likesågodt slå to fluer i en smekk. Savner Norge og dere der hjemme veeeeldig mye!

På fredag var det pep rally og masse som skjedde. Vi hadde skole frem til kvart på 11, så spilte vi powder puff kamp mot the juniors (de andre jentene, jeg fikk ikke være med likevel siden jeg løper cross country. Men fikk t-skjorte No, I am at Gabbys house. Can you pick me up there? 2567 telluride trail condo D. da, så var en lojal supporter), dessverre tapte vi. Så danset fotballgutta en dans de hadde lært, det er en tradisjon at alle seniorgutta fra fotballen fremfører en dans veldig lettkledde, haha (not complaining). Etter det dro vi hjem til Gabby, så til kjøpesenteret, på kvelden dro vi til a bonfire at haileys house, så hjem til gabby for å sove der! Dagen etter ble jeg hentet rundt 10 av vmor, vi skulle nemlig delta på "the color run 2013", haha. Var faktisk ganske spennende!


Tror aldri jeg har vaert så fargerik før.


Busy woman

Posted: 20.09.2013 kl. 04:36. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Hei dere!

Beklager at det blir lite oppdateringer, er alltid noe som skjer. Vi hadde noe som heter "block day" på skolen idag, det vil si at du har færre fag, men de fagene du har varer enda lengre. Så imorgen har vi classes frem til 10 ellerno, så har vi "homecoming festivities" resten av dagen. Så vi skal gjøre en del aktiviteter, ha noe som heter pep rally etter det, anger egentlig ikke hva det innebærer, haha.

Etter skolen var det nok et cross country meet. Et meet vil si at det er mange forskjellige cross country lag fra forskjellige skoler i distriktet som møter et sted (forskjellige lag og steder fra uke til uke) og løper. The meet er også delt opp i 4 løp: jv girls, jv boys, v girl og v boys. Junior varsity er for de fleste, varsity er de 8 beste fra laget (det kan variere hvem som blir plukket ut fra uke til uke). Det er vel mellom 2 til 4 miles, idag var det 3,etellerannet miles. Mellom 4-5 km regner jeg med, og på den runden var blant annet en diger bakke, "a hill" liksom, som vi i tillegg måtte løpe opp 2 ganger....holy sh*t. Stopper ikke en eneste gang though, stolt av meg selv) #utveksling #usa


Den mest perfekte kaken jeg noensinne har laget (synd den ikke var til meg).


Fikk også et spøramål om jeg kunne legge ut et bilde av meg med superman kostymet på, jeg brukte ikke kostymet på skolen likevel, var vel ikke så mange som kledde seg ut som jeg trodde, så turte ikke...haha. Hadde faktisk supermann t-skjorta på under hettegenseren, men ja, hehehe. 

 


Kom hjem for kanskje en time siden, vmor hadde bestilt time for hun, meg og vsøster hos en neglesalong, hun ville spandere manikyr på oss før homecoming som er på lørdag. Legger ikke ut bilde av hvordan det ble, for det finnes grenser for hvor fint innbitte negler på pølsefingre ser ut:D Men morsomt var det da!

Se nøye folkens, for det er sjeldent dere ser meg i rødt. Eller sterke farger i det hele tatt. Haha, vmor og vsøster disser meg fordi jeg nesten ikke går i farger i det hele tatt, haha. De synes det er så morsomt at jeg nesten bare går i hvitt, svart, grått, jeans, dere vet,

Vet ikke hvor mye dere får høre fra meg denne helgen, imorgen er det cross country trening 6 am, ja, 6 på morgenen, folkens. Så skole, etter skolen stikker jeg til Gabby, blir sikkert noe sprell på kvelden der, hørte noe om a bonfire, morningen etter skal jeg faktisk løpe et løp som heter "the color run/run or dye" ellerno med vmor, det er på 5km. Tenk at jeg faktisk tenker lett på dette, at lol 5km er ingenting, skal bli deilig egentlig. Haha, det sier litt om tempoet og distansen vi driver med på cc. Men jo, etter det har jeg blitt invitert av Jenny, Morgan, Carlie osv til å ta bilder med dem før homecoming, men skal fikse meg og spise middag på restaurant og alt det der med Gabby, Marissa og noen til, så vet ikke helt hvordan jeg skal få til begge....men ja, får se hva jeg gjør. Og sorry for mye skriving, var vel ikke så mange som leste hele uansett, haha. Whatever.


Rainy day

Posted: 18.09.2013 kl. 17:25. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Igår var det skole (som var helt okei) og så var det trening. Merker at gårsdagens trening var veeeldig hard, haha...regner med at dagens trening går bedre, skal til en på laget etter trening for å spise middag der med resten av folka fra cross country! Deretter skal jeg til Gabby, bake og slappe av, og deretter på powderpuff fotball trening....OG jeg har sociology prøve imorgen....woho.


Hillbrook view

Posted: 17.09.2013 kl. 14:45. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

Jeg trodde at absolutt ALLE kledde seg ut og dro den skikkelig langt gjennom homecoming uka, men neeida....var ikke så mange som hadde på seg pysj, så jeg skifta til shorts istedet, hahah. Og nei, skjer ikke at jeg skal gå med superman t-skjorte og supermann boxer nå, haha. Har på meg supermann t-skjorta under hettegenseren da, får se om den kommer av eller ikke xD #utveksling #usa

Igår hadde vi den tungste treningen ever! Først løp vi 1 mile for oppvarming, så hadde vi active warm up (løpe frem og tilbake over en bane, gjøre forskjellige øvelser osv), så hadde vi 1 mile på tid (omfg), så hadde vi 800m på tid 2 ganger, så 400m på tid 2 ganger (husk at alt dette er i skogen/opp stoooore bakker (hills) og ja. Og så skulle vi løpe 1 mile til og så skulle vi løpe opp og ned den største bakketoppen jeg noensinne har sett 5 ganger.....og så en cool down på 1 mile....jeg følte tårene presse på helt på slutten der. Men nå er jeg stolt (<3)

Nå stikker jeg på skolen! Heretter starter vi kl 8 hver eneste tirsdag, helt magisk. Hadeee


My Sunday

Posted: 16.09.2013 kl. 13:24. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Denne uka er det homecoming uka, og det vil si at vi skal kle oss ut hver eneste dag! Idag er det PJ's (pysjamas) og imorgen er det superhelt kostyme! Haha, sitter med polkadot pysjbukse, rosa kosesokker, hvit t-skjorte og tøfler, skal snart ta bussen til skolen....mitt største mareritt er at ingen andre har kledd seg ut, hahaha. Herre.gud.

Igår var jeg ute og spiste med Lene, Gabby og Marissa. Var kjempe koseliiiig. #utveksling #usa


Ops, der missa jeg bussen....


First sleepover

Posted: 15.09.2013 kl. 03:38. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Tiden går så fort når det er mye som skjer! Jeg liker meg her bare mer og mer med tiden, og det er så deilig ♥ Hater å skrive sånt, for er så typisk at jeg får en dårlig dag etter det ellerno, men ja, uansett. 

Igår var det faktisk en frokost for alle utvekslingsstudenter i 2nd hour. Hahaha, det var litt kleint, men ja, møtte noen nye folk da. Var folk fra Finnland, Norge, Sverige, Italia, Ecuador, Danmark, Thailand og Sveits. Etter skolen var det trening. Løp 7.5 km uten stopp, I TERRENG og alt. Holdt tritt med gruppa, så var stolt over meg selv for det. Føler at jeg blir flinkere og flinkere for hver trening, ogd et er også deilig (med tanke på astmaen selvfølgelig). Etter det plukket Gabby og Lauren (venninnen til Gabby, hun går på et college i nærheten) og så dro vi hjem til Gabby så jeg fikk dusja. Så stakk vi til the mall et stykke unna, for jeg trengte homecoming kjole (+sko, tilbehør osv) og klær til homecoming uka. Ja, homecoming uka, som er neste uke, kler vi oss ut hver eneste dag. Første dag er pyjamas, andre dag er superhero day osvosv. Var på kjøpesenteret aaaltfor lenge, og når vi til slutt skulle hjem så kjørte vi forbi Pet Smart, en dyrebutikk, og der hadde de "adopsjon utstilling" av noe slag. At mange av hundene og kattene var i bur ute slik at folk kunne komme og se om de ville ha noen av de. Og selvfølgelig måtte vi sjekke det ut. Endte opp med 2 katter. hahaha. En til Lauren og en til Gabby. Vi var endelig hjemme sikkert rundt 10-tiden og da var det filmkveld med MASSE god mat. Endelig. Lauren dro hjem i 12-tiden og vi la oss en stund etter det. Koste meg veldiiig. 

Vi våknet rundt 10-11 tiden idag, så stakk vi til et sted som heter "The elegant Moose" for å spise frokost/lunsj der. Var et veldig fancy sted og maten var kjempe god! Etter det dro vi til Dairy Queen og kjøpte is.....hehe. Ble hentet kvart på 3, for kl 3 hadde jeg et utvekslingsmøte på en cafè i nærheten. Etter det (haha, sorry for masse tullprat) kjøpte jeg og vmor noen ting og så spise vi middag på en søt liten restaurant. De andre er hos sin andre foreldrer og vfar er på hytta up north, så er bare meg og vmor hjemme denne helgen. Koselig det ♥


Alle utvekslingsstudentene på Bay Port High School! 


Fant ut etterpå at jeg hadde satt kneet mitt i hundetiss. 


Her skriver Lauren under på adopsjonspapirene. Haha, hun ringte hjem til foreldrene sine for å spørre om hun fikk lov til å ta med katten hjem (katta på bildene over), de sa nei, men hun tok med katta hjem likevel. Haha, takk gud for at moren likte katta after all, de renamed katten til Ivan. Helt ærlig så likte jeg det opprinnelige navnet til katten best: Sir Sugarfoot. 


Homecoming outfitet mitt! Var helt greit, men brukte så lang tid i alle de forskjellige butikkene at jeg til slutt måtte velge noe, haha. Selvom jeg har ganske mye swag så skal jeg ikke bruke begge smykkene. Og skoa er mye finere på, hahah.  


Nå blir jeg søt på PJ's dag<3333333


Visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg når jeg så at de hadde the Kardashian Kollection (ja, kollection med k) der. Var faktisk IKKE mye kult der, men måtte bare ha noe uansett (<3). Så ble denne søte clutchgreia, tenker å bruke den på homecoming dansen. 

Nå skal jeg faktisk gjøre litt lekser, har sosiologi prøve på mandag, og må lese en del sider i "The Great Gatsby" innen mandag. Gotta love language arts. Etter det finner jeg sikkert noe usunt og så chillern max med vmor. Adios! #utveksling #usa 


First cross country meet

Posted: 13.09.2013 kl. 05:30. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

En normal dag på skolen, gikk fint. Har byttet matte fra Algebra 2 til Geometry, og det er mye enklere (selvom jeg føler meg dum blant mindre folk, men hvem bryr seg. Var tilogmed en liten jente med sidecut og skikkelig fjortisstil som kom bort og stelte seg over pulten min: "Hey, what's your name?" "Oh hi! It's Karin!" "I like your hair." "Oh thanks, he he he." "You know that guy over there, by the tables? He can't stop talking about you." "Oh really, ha ha, I see(hva annet skal jeg svare a??) "but yeah, I'll talk to you later, you seem pretty cool." Liksom.....fikk helt bakoversveis jeg. "Yey, ble godtatt av klassens 15årige alfadronning"
Men anywaaaays, idag var jeg på første cross country meet!! Racet var på 4k, altså 4 km. Og dette her er ikke "4 km på tredsmølla på Ditt treningssenter assa", LANGT IFRA. Dette her er løping, ikke saktejogging, og dette er i skogen, på gresset, på asfalt, opp BRATTBAKKER, opp "a big hill" i skogen, det var ikke måte på....men klarte det uten å stoppe, var heller ikke sist!! Haha, that's my goal.
Er også så hyggelig å bli kjent med nye folk på cross country for hver trening. Det er liksom det som er sosialt, skal man på utveksling (hvertfall til USA) så må man nesten melde seg på en idrett for å virkelig komme seg ut der.


Et veldig dårlig bilde av outfitet mitt på skolen idag.


Glad jente etter å ha fullført mitt første løøøøp. Fyfader, det var ikke morsomt. Det var verdt det da, selvfølgelig. Men ja, det svir i sjela. 


Ah, elsker Jing!! Hun er så morsom å henge med, hun er alltid blid og koselig. Og dritkul.


<333333333333333 (Bay Port er forresten de til høyre!)


Hodebånd er nesten obligatorisk. Eller er jo ikke det, men det er rart om du IKKE bruker det på trening. Liksom, folk lever i løpeshorts, fargerike t-skjorter og hodebånd.


Var dette jeg snakket om. Sånn her går sikkert 70% av jentene med på skolen. Shorts, flipflopper, sånne "hippie" t-skjorter og håret i en dott ellerno. (Dugg på ruta, btw)


Elsker lekser<333333 Natta


Powderpuff football

Posted: 12.09.2013 kl. 04:50. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Idag har det vært en bedre dag, actually. Det liker jeg. Gadd ikke stresse så mye med matte lengre, iogmed at jeg bare trenger å ha noe p-matte lignende greier så gidder jeg ikke bruke tid på Algebra 2, så bytta til geometry. Det er mest sophomores der (altså 10th grade), men 0 stress. Presterte også å legge til et bilde i tyskpresentasjonen min av meg og jentene - drikker noe rart noe ut av en diger vannmelon med sugerør, skulle liksom ha med et bilde av noe fra sommerferien. Hun avbrøt meg midt i presentasjonen og bare "you're not drinking alcohol from that, are you?" - jeg bare: "whaaat ha ha of course not ;D you have to be 18 to drink alcohol in Norway:P"....

Idag var det den ukentlige cross country middagen hos en på laget, men dro ikke dit, ble heller plukket opp av Gabby og Lene (Lene er fra Norge faktisk) etter cc trening, så dro vi hjem til Gabby og spiste, slappet av osv, så halv 6 dro vi på football practice, siden det er homecoming neste fredag så skal alle jentene fra hvert årstrinn danne et fotball lag kalt "powderpuff football" ellerno, vet ikke om det staves sånn engang, sikkert ikke. Du spiller amerikansk fotball (rugby), men du skal i tillegg nappe til deg en tråd motspilleren har hengende fra shorten, u get it? Så jeg er på seniorlaget. Får egentlig ikke lov til å melde meg på siden jeg er på cross country (all energi til cross vettu), "but I'm a foreign exchange student, I didn't know that." #utvekslingNå er klokka kvart på 10 og jeg er stuptrøtt, så tror det blir en tidlig kveld. God naaaaatt!


Cramps

Posted: 11.09.2013 kl. 05:22. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3

Idag har det vært nok en skoledag, det går helt fint, bortsett fra at jeg hater matte. Har algebra 2, men det er liksom som t-matte. Men likevel så går jeg i klasse med 14 til 16 åringer....og vil ikke risikere å få under C i matte, men vil jo ikke fremstå som DEN dumme utvekslingsstudenten heller....what to do. Men matte undervisningen her er dårlig da (synes hvertfall jeg). Vi får masse lekser vi skal gjøre, men læreren forklarer ikke hvordan vi skal løse dem før dagen etter, når han forteller hva svaret på alle oppgavene er. Liksom, vi starter med nye temaer hjemme som lekser, og SÅ går gjennom temaet på skolen dagen etter...dere skjønner? Ja, dum eller ikke, det fungerer ikke for meg.

Hadde cross trening istad, skulle løpe 4 miles (6.4km), men etter 2 miles så fikk jeg krampe i kneet. Liksom, i kneet? Ikke spør hvordan, men det var helt jævlig, og den gikk ikke vekk, så haltet tilbake 3 km....great. Nå som det endelig var løpetemperatur ute. Stakk til skolefysioterapauten(?) etterpå, hun gjorde masse rart med kneet mitt og spurte "does this hurt? Does this hurt? Does this hurt?" - "No, No, No, hehe no, and no". Koste meg veldig. Ah matte får meg i dårlig humør. Og tanken på at jeg må opp 05:15. Natta.


Alle de som kjenner meg vet at jeg hater lave sokker i treningssko. Det er helt motbydelig og burde blitt ulovlig. Men fikk så mange rare blikk når jeg (den eneste) kom gående med høye sokker i treningssko.....


Hater matte. Og hater lekser:-)))))) #utveksling #usa NATTA


5 miles; check

Posted: 10.09.2013 kl. 05:50. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Skoledagen idag gikk helt greit, fagene blir bedre og bedre, men iogmed at alle elevene på hele skolen har blitt delt opp i 7/9 forskjellige lunsjtider (tror jeg), pga forskjellige timeplaner folk har, så sitteplass i lunsjen er fortsatt litt usikkert, og det plager meg litt...har sittet med folk alle dager, men hater fortsatt at jeg ikke har blitt SÅ godt kjent med folk enda (bortsett fra Carlie og jentegjengen hennes, de er herlige, men de er juniorer og ser dem ikke så ofte, og vil helst bli litt mer kjent med seniorer. Problemet er bare at jeg har ikke så mange klasser med så mange seniorer, bortsett fra noen i tysken, noen i social studies og noen i sociology (de 2 kjekkeste fotballgutta ever, daglig eyecandy, ye$$!! Okei, egentlig bare han ene, han er mr mcdreamy
Hadde cross country trening idag as always, gikk så mye bedre enn forventet!! Ah, deilig følelse. Vi hadde hurtighets trening idag, altså man timer mila (1.65km) si istedenfor en laaang tur, også gjør vi det 3 ganger. 1 mile til oppvarming, deretter 3 miles til hurtighetstrening (1 mile om gangen, 5min pause ellerno mellom hver mile), også 1 mile til cool down. Så idag har jeg løpt litt over 8km tilsammen, yeyy me. Man skulle tro at jeg kommer til å gå ned, men blir servert så mye god mat hver dag, så det blir vanskelig (familien har tilogmed en "kokk" som kommer og lager deeet festmåltidet hver dag, så kommer hjem i 5tiden-ish til ferdiglaget middag hver dag. Sweet.


Dette er bildene jeg fikk tilsendt fra Crista, fra racet i DePere på torsdag! Crista er en utvekslingsstudent fra Finland, og hun med brunt hår, Julia, er en utvekslingsstudent fra Sveits. Hyggelige jenteeer


Dakar, denne fuglen fløy rett inn i stuevinduet...døde på flekken :((( slapp av, bakteriefreaks, vaska henda etterpå.


Trøtt jente som straks skal gå ut til skolebussen (jeg stod opp 05:15 til de som lurer.)


Fikk ikke sånn skap sånn på film :(


Digga sjæl etter 5 miles! (Nei jeg slutter aldri å skryte av meg selv, this is great).


Ah, MacBook Air som skolepc


Single4life96 skal til the grocery store med vmor. #americanized


Så nå sitter jeg med en kopp chai latte (

På onsdag skal jeg på shopping med Gabby (en senior jeg har blitt kjent med, yeyy), for å handle en kjole og et par sko til homecoming (er neste helg, tror jeg). Har blitt invitert med av Gabby og vennene hennes til å være med dem, så skal vi spise på Red Wings Buffalo ellerno før homecoming (som liksom er "against the law") og så på homecoming, og deretter skal vi sjekke inn på et hotell for natta, slik at vi kan bade i bassenget og bruke boblebadet osv, og sånn at vi fikser oss der før homecoming. Men er ikke sikker på at jeg joiner det hotellgreiene da, vmorvfar var ikke heelt sikre på tanken på det....får se hva som skjer! 

Men pga min altfor tidlige vekkerklokke så skal jeg legge meg! (Klokka er 10:47). 

God naaaatt

Jo, glemte å si at jeg skal holde et tyskforedrag imorgen. Wish me luck. Haha gruer meg egentlig ikke, jeg og en fra Sverige er best i å snakke tysk i klassen uansett, amerikanere klarer jo ikke å rulle R'ene sine. 


new york city baby

Posted: 09.09.2013 kl. 04:26. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 4


Da er NYC tur endelig bestilt!! Wææ. 
Vmor bestilte de endelige billettene istad, så nå er det i boks. Jeg og hele vfamilien skal dit den 30. oktober (shit, ikke lenge til) og være der frem til 3. november, altså 4 netter. Vi skal bo på Courtyard Manhattan (bildet over). Så det gleder jeg meg veldig til, blir spennendeeeee. Wii

Og imorgen er det btw første gang jeg skal ta skolebussen til skolen (Carlie har kjørt meg ellers). Må gå ut rundt 06:25, gruer meg. Savner deg, scooterbebbin min </3 

 


2 weeks

Posted: 07.09.2013 kl. 20:36. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 4

Holaaa

Har ikke hatt tid til å blogge før nå, har kommet hjem fra skolen enten kl 5 eller kl 7 alle dager, så er det middag, dusj, lekser og så er klokka plutselig 12...og må stå opp kvart på 6, så merker at søvn er en viktig prioritet fremover.

High school gjør meg utslitt, fysisk og psykisk. Det å alltid måtte tenke så mye før du snakker er slitsomt, så det ender bare med at jeg føler meg rastløst og har nedtur, for er så mye jeg vil si, kommentere, tulle om, være skikkelig soaialt kul og alt det der, men hater følelsen av å snakke et språk dårlig, for da føler jeg meg så dum. Familien her er kjempe herlig, føler meg bare litt ensom noen ganger. Meeen så har jeg bare vært her i 2 uker, så må gi alt litt tid til å komme seg.

De siste dagene har jeg løptløptløpt på cross country trening, vært på et meet (race) i DePere, var med og løp med laget på oppvarming osv, men slapp å løpe selve racet siden jeg bare hadde vært på 2 treninger. Og thank god til det, alle var så sykt raske og flinke at jeg ikke vil være med på noen race i det hele tatt....tror ho raskeste jenta løp 5km(?) på 16/17 min ellerno...velger å tro at astmaen min og masse annet holder tilbake en indre OL-athlete, så touché.

Idag har vi faktisk vært i Oshkosh, en by 1-2 timer unna, og sett på "Tough mud run" ellerno. Var ganske kult, men etter 45 min ellerno begynte det å PØSregne!! Dråpene var like store som druer liksom...og jeg hadde på meg treningsshorts og t-skjorte....holdte på å fryse rumpa av meg, mens det så ut som om de andre ikke fryste i det hele tatt. Trodde det skulle være omvendt, at "nordmenn er vandt til kulde", men jeg er sikkert den eneste på skolen som går i bukse og genser, og holder fortsatt på å fryse ihjel. Skjønner ikke hvordan de klarer å gå i topp og shorts! Og alle bruker flipflops btw, så har kjøpt meg et par svarte jeg også. #fashion
Men etter skolen blant annet, når det er tid for trening, da skal selvfølgelig sola steke. Så løper miles etter miles i stekende sol i sikkert 30 varmegrader ellerno, great. Så gjennom hver løpetur så planlegger jeg min egen død.

Føler dette bildet hadde litt for god kvalitet.

<33333333

Det var 4 forskjellige løp: jv (junior varsity) jenter, v (varsity) jenter, jv gutter og v gutter. V er altså de beste. Og det var sikkert 4-5 forskjellige skoler som deltok på racet, og Bay Port (skolen min) vant i alle løpene. Wohoo

Hahahahah

Har forresten blitt forelsket i denne chai te drikka de selger på skolen! Naaam

Det var forresten elektrisitet i de ledningene som henger ned over dem, så var litt morsomt å stå og se på alle som skrek og ristet av smerte. Storkoste meg azz

Vbror Brent, vmor Jill og meg etter en evighet i pøsregnet!

Men nå er klokka halv 2 på en lørdag og jeg skal gjøre lekser. Juuuup u heard me. Toodles


Første dag på high school

Posted: 04.09.2013 kl. 07:24. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3

Gikk supert! Okei, det var kjempe slitsomt, jeg føler meg dum og er tydeligvis veldig out of shape, men jeg overlever, det er jo tross alt high school. Har fått timeplan, og her i USA er det slik at du har den samme timeplanen hver eneste dag hele uken, også bytter du fag etter hvert semester (kommer an på). Jeg har blant annet 2 study halls timer, det vil si at du kan gjøre leksene dine eller pugge på hva du vil. Jeg er jo vandt til at når vi skal "pugge for oss selv på egen hånd en time" så bare stikker vi hvor som helst og gjør hva som helst, men her var det helt annerledes. Du møter opp i fellesrommet/kantina (eller rom J109) også deler lærere oss opp i grupper etter etternavnet vårt, også får vi ikke gå noen steder og hele pakka. Det er også 5 min mellom hver eneste time, og klassene mine er spredd utover både 1. og 2. etg, så rekker akkurat å gå til neste klasse før det ringer i bjella. Så turte ikke gå på do gjennom hele dagen, og det var lidelse på høyt nivå. Så løp på do etter at skolen slutta, rett før cross country trening. Vi starter btw 07:30 og slutter 02:40 hver eneste dag (Amerikanere bruker ikke 24timers klokke).Carlie kjører bil så sitter på med hun til skolen, men når hun er hos faren sin så må jeg ta bussen...og den stopper utenfor 06:30, liksom wth. Can't waaaait.

Har cross trening fra 02:50 til 05:00 hver.eneste.dag.etter.skolen.hele.uka.wattafukk. Det er jo bare sykt!! Liksom cross er jo b-a-r-e løping....
Treningen idag kunne jo gått bedre, hehehe. Trodde at dette skulle jeg naile, men var tydeligvis i veldig dårlig form. Jaja, blir nok bedre med tiden.
Følte meg litt dårlig hele skoledagen, siden jeg følte meg dummere og dummere for hvert fag jeg var i, så det bygde seg gradvis et lite angstanfall innerst inne i meg som fikk meg til å lengte litt hjem, men alt forsvant da treningen starta! Skolen har en egen "hall way" for idretten, så når jeg gikk der så oste det sixpacker og bare overkropper så langt øye kunne se! (Merk: vi er over 140 stk på bare cross country). Liksom rugbygutta med de stramme rugbybuksene på og ja, hmm (bare overse dette her, mamma og pappa).

Her er et lite bildedryss (I'm a dedicated blogger aiight):

Wtf have I signed up for

Har hatt én dag på high school og jeg er allerede exhausted

Søskenkjærlighet! (Merk: hannah, helene; savner dere<33333)

Og imorgen er det akkurat det samme, men skal gå på kontoret og mase til meg en MacBook Air, er noe kluss med det og rådgiver sier jeg ikke får, men flere av lærerne sier at jeg MÅ ha en, så....what to do. Og det er i tillegg middag hos en på cross country laget imorgen, så alle skal dit. Cross har "middagsmøter" hver onsdag hjemme hos en på laget, man bytter på hvem som har den hjemme hos seg.

Nå er klokka halv 1 på natta, så med tanke på at jeg skal opp kvart på 6 så bør jeg legge meg. Nattaaaaaa!


High School

Posted: 03.09.2013 kl. 06:43. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 5

Herregud, imorgen er det første dag på high school!! Tenker bare mean girls right away. Har tilogmed første cross country trening imorgen! Hehe, det blir underholdning på et nytt nivå. "Lol check out the foreign girl with the inhaler HAH". Neidaaa (joda).

Alt dette skal bli underskrevet, fylt ut, you name it, bare for å starte på en idrett. Liksom, holder det ikke å få æren av å få denne topptrente vikingathleten fra Norge på laget? Hallo

Var også på shopping istad! Kjøpte inn litt ting til cross trening og til håret mitt (elsker å ha slitt hår).

Coming through, turist i farta, get out of the way

Kjøpte også skolesekk, div skolesaker og stuff fra VS(<3) Tenk at alt det fra vs kostet tilsammen 45$, liksom det er 270 kr ellerno! #utveksling

Men ja, dere står vel opp om en time eller to, nå skal jeg legge meg (klokka er rundt kvart på 12 her). Wish me luck imorgen, nattaaa.


A week already

Posted: 03.09.2013 kl. 06:22. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Sorry for ingen oppdatering in a while, har vært up north på hytta til vfamilien siden fredag, og det var ikke nett der oppe. Okei, det var det, men det var så tregt at jeg ville ikke sitte i flere på telefonen. Meeeen nå er jeg hjemme igjen (kom hjem for mange timer siden da, hehe), so I'm back. Orker ikke å skrive dag for dag, bare slenger med et bildedryss fra hele helgen. Vi har enkelt og greit spist masse mat, kjørt firehjuling, vært med familien til vfar (søster +mann+datter, stemor og far), sett film, slappet av osv). Og på lørdag hadde jeg vært i USA en uke allerede!

De siste tre bildene er fra når vi kjørte fra hytta til Michigan for å dra på restaurant med et vennepar av vmor og vfar. Det var koselig, og sønnen deres var dritkjekk, oh heaven.

Den eiendommen og hytta kjøpte familien for 2 dager siden, så nå eier de 3 eller 4 eiendommer rett etter hverandre. No stress liksom

Jeg har alltid hatt store øyne egentlig, I know. Men dette er datteren, Jersey/Jersie/Jersy(?) til Cindy, søsteren til vfar, hun er verdens nydeligste!

Følte for å dra hjem, så svingte av her

Denne trutmunnen er dedisert til deg, pappa, vet du er fan av sånne<3333 Men jo, fikk denne hettegenseren og en t-skjorte fra skolen av vsøster, Carlie! Hun var på skolen og ryddet en del klær, så hadde de noen til overs! "Bay Port High School - go pirates!"

Min første s'mores!! Og definitivt ikke min siste

Det siste bildet er ikke redigert(!!!), var så fint der oppe.

Jeg, vmor og vfar sitter rundt bålet, også bestemmer vfar seg for å stikke en tur til naboen, så jeg og vmor satt rundt bålet lenge og bare snakket om alt mulig, kjempe koselig! Og det er jo bekmørkt, så alt vi ser er bålet og hverandre. Og med tiden så ble vi met og mer paranoide, vi trodde vi hørte bjørner som lusket rundt og alt mulig, så vmor bestemmer seg for å hente pistolen sin (hun bærer en i veska si at all times, hun og vfar eier en diamantbutikk), så når vi sitter rundt bålet og snakker så plutselig velter en vedstabel ned et stykke unna, og begge to bare spretter opp og begynner å spurte opp mot hytta!! Haha, alt gikk helt rundt for meg, jeg skjalv som bare det og var heelt "jeg vil ikke dø, elsker dere hjemme i Norge, hade for alltid, every man on his own!!". Men jeg overlevde, takket være mine svære biceps og triceps. Vi stakk ut med lommelykter og prøvde å finne ut hva det kunne være som velta vedstabelen, men fant ingenting....

Koste meg masseeeee.

(Skriver norsk med engelsk tastatur på iphonen, gidder ikke lese gjennom innlegget etter stavefeil) #utveksling


Igår

Posted: 30.08.2013 kl. 18:33. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Igår så jeg på flere Grey's Anatomy episoder på Netflix (give me a break), er helt hekta. Så nå er jeg vel på episode 10, sesong 1! Altså, hva annet skal man gjøre når man er alene hjemme på dagen!

Men jo, rundt 5ish så dro jeg og vmor ut for å fikse en "physical form" eller noe, bare en bekreftelse på at jeg er frisk blabla. Måtte gjennom ganske mange tester, men gikk raskt, så gjorde ingenting. Dere skjønner...Karin Bryhn skal prøve seg på Cross Country...altså LØPING. Liksom, wth...var enten det eller svømming, og ingen vil se meg svømme så da ble det cc. Gruer meg til å ta astma inhalatoren min foran de.....crap. Hahahhaah ser det for meg ass.

Etter det så dro vi innom puben/restauranten der hvor vfar og en venn var, så satt vi der og snakka/så på kampen til the packers på tv-skjermen. Vi kunne ikke være der så lenge, fordi jeg skulle på kino med Steffen, en annen utvekslingsstudent (jadajada, men skolen har ikke starta enda, så har ikke akkurat fått meg noen andre venner helt enda). Vi spiste først på Red Robin, og så så vi Get Away på kino. Dritdårlig film btw.

Ah, beste burgeren jeg har smakt. Jeg ante jo ikke hva jeg skulle velge, så jeg bare "do you know about any good burgers?" Også hadde hun tydeligvis en favoritt!

Tok blant annet noen bilder på vei til kinoen (stupid norwegian tourist). Så kan dere se litt av byen hvertfall. Kinoen er bygningen med alle lysa!

Idag vet jeg ikke helt hva vi skal finne på. Det er hvertfall fotballkamp i kveld, tror vi skal gå på den. Altså skolens fotball lag (as in american football). Blir nok fett. #utveksling


Grey's anatomy

Posted: 28.08.2013 kl. 22:10. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Siden ingen er hjemme enda så gikk jeg ut på oppdagelsesferd. Så tok i tillegg bilder av huset utenpå så ja, here you go!

Dette er huset forfra! Huset er i et liksom, garasjen er de to dørene til venstre, men stuen med biljardbordet osv er over der! (tror jeg, heheee)

Dette er huset bakfra! Hagen er gigaaantisk, herregud.

Dette er "the shed". Her er vel alle firhjulingene og blablabla, alt det der.

Klarte endelig å skjønne tven da! Herregud, de har over 1000 kanaler...dayum. Så nå har jeg startet på Grey's anatomy, hittil er jeg på episode 2, seaong 1.


Tha crib

Posted: 28.08.2013 kl. 20:41. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 2

Wisconsin tid - 12:23pm //

Hei deree. Stod opp rundt 11 idag, fordi jeg visste at jeg var alene hjemme. Carlie, Mac, vmor og vfar jobber alle sammen, Shelby er på skolen hennes og fikser istand masse greier til åpen dag på skolen etterpå, og Brent tror jeg er hos moren sin. Så nå har jeg nettopp spist frokost, og slapper av i sofaen foran tven. Rådgiveren på skolen her, Kelly, ringte meg igår for å snakke om timeplanen min og alt det der, men hun ringte midt i omvisningen på gården og det var mye bråk osv, så jeg måtte bare avbryte henne og bare "I'm sorry, I'm in the middle of something here, is it okay if I call you back in like an hour or something?" Men når jeg ringte tilbake var kontoret stengt...og det har vært opptatt på kontoret hver gang jeg har ringt tilbake nå. Så ja, får vel bare prøve noen flere ganger til.

Men anyways - jeg har tatt bilder av huset til dere!! Wohoo. Eller har ikke tatt bilde av selve huset utenifra, men det kan jeg poste senere.

Dette er den ene stua, eller det som er midt mellom de to andre stuene og kjøkkenet. Vi bruker nesten aldri dette bordet, haha. Det er enten kjøkkenet eller tv-stua liksom.

Dette er en annen stue. Det er liksom en "sol-stue" ellerno, side det er vinduer på alle sider.

Dette er en del av uteplassen bak huset. Mange sitteplasser og et sted hvor man kan ha "bonfire" osv. Ser veldig koseliiiig ut.

Dette er kjøkkenet! Vi bruker nesten bare kjøkkenbordet når vi skal spise! Og de har et stooort matlager til høyre der hvor de oppbevarer nesten alt av maten som ikke skal i kjøleskapet. Det er gigantisk, haha. Og de er jo en skikkelig sportsfamilie hele gjengen, vmor og vfar er liksom på bootcamp fra 7 til 10 hver morgen, haha...så de har bokser på bokser av proteinbarer og alt (det minskes, just sayin:P).

Dette er "hovedstua". Sitter på sofaen der og blogger nå liksom (wow mindblowing - I know).

Dette er stua som er oppe. Her har de liksom biljardbord, sånne "spillautomater" osv. Awesomeee

Dette er stua/kino/treningsrommet nede. Jeg har også rommet og badet mitt her nede i underetasjen. Film/surroundsound-rommet er inn den "hula" på veggen, liker måten det er laget på, veldig "innestengt" og koselig, om dere skjønner.

Aaaand this is where the magic happens. Her er da rommet mitt, elsker sengami over alt på jord(<333) Som dere ser så har jeg ikke akkurat etablert meg sånn skikkelig på rommet enda, er veldig nøytralt liksom, men blir vel litt finere etterhvert!

Og her er badet mitt (elsk). Tror akkurat det har veldig mye å si, jeg kan liksom brette meg ut her, uten å bekymre meg om noen ting (på en måte). Deiliiiig.

Og ja, må vel slenge inn et bilde av meg, er jo tross alt blitt en blogger. Og håret mitt ser forresten hvitt/blått/grått-ish på bildet, er ikke det på ordentlig. (Bare sånn at dere vet det:Pp)

Snart kommer vmor hjem, vet ikke hva vi skal finne på da, sikkert etellerannet. I kveld er det "åpent hus" på skolen, så det blir vel spennende!

Og forresten, trodde virkelig jeg var bedre i engelsk, haha!! Fikk jo helt bakoversveis over hvor dårlig jeg er, føler meg jo helt dum! Men merker at det blir bedre og bedre med tiden, men skal innrømme at det blir en del "yeah:P", "oh I see:)", "haha yes;L" osv...menmen, går seg til!


The farm

Posted: 28.08.2013 kl. 06:55. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 3

Tid i Wisconsin - 23:00 //

Idag har vært en litt roligere dag enn de andre, litt deilig egentlig. Stod opp rundt 11, dusja og skiftet osv, var alene hjemme til sikkert rundt 2-3ish for vmor og vfar var på jobb, Carlie var fortsatt på hytta og de 3 andre barna var hos sin andre forelder. Så når Carlie kom hjem kjørte vi og hentet Mac, deretter kjørte vi til gården til faren dems (eller faren eier gården med 3 andre menn). Der fikk vi en omvisning av Hailey som jobber der, og vi lærte masse (nyttig) om melking av kuer, gjødsel (ku møkk) og ja, masse rart. Gjødsellukta var så sterk rundt om på gården der at jeg fikk bokstavelig talt ikke puste. Jeg så jo ut som den fisefine nordmannen som ikke taklet litt gårdslukt, når jeg gikk nesten døende ved siden av de andre som nesten ikke brydde seg. Meeeen jeg overlevde, fikk se mange søte bebbiskuer.

En stykk Karin som ikke visste hvordan man skulle kle seg til the farm!

Som dere ser så er ikke dette en "liten gård", dette er svæære greier. Kuer ooover alt.

Besøkte fødeavdelingen i Wiconsin! Kødda, her er de nyfødte kubebbisene! Søteee.

Så ikveld hadde vi taconight! Var kjempe godt, og vi hadde besøk av en fra Chicago, tror det var en venn av faren ellerno!

Så istad fikk vi besøk av Carlies kjæreste, John, og venninnen hennes, Mackenzie. De var suuuperhyggelige! De hjalp meg med å sette sammen timeplanen min for skolen, selvom jeg må gjøre det med rådgiveren her på skolen. Jeg bare "What kind of classes is NOT socially acceptable?"

Fikk endelig kjøpt meg ny telefon og fikset nytt abonnement! Så for 60$ får jeg ubegrenset med SMS og ringeminutter + 2GB med data i mnd. Har fått et amerikansk nummer, men tror ikke det går att dere sender meldinger eller prøve å ringe meg, siden det ikke er noe internasjonale greier med i avtalen, men ja, er ikke sikker.

Dette er det jeg fikk hamstret inn på Walmart (utenom en skriveblokk og en pakke med blyanter). The perks of being a girl!

Og nå sitter jeg her og leser litt bare. De andre har lagt seg, så stikker ned hvert øyevlikk jeg også!

I morgen skal jeg ingenting før kl 2, men etter det skal jeg mest sannsynlig til rådgiveren min på skolen. Og fra halv 6 og utover er det "åpen dag på skolen", og da får blant annet nye studenter en liten omvisning osv. Så ja, gleder meg til å endelig få se skolen!

Nattaaa!


By the lake

Posted: 27.08.2013 kl. 08:22. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 1

I hele dag har jeg vært med Carlie (vertsøster) og vennene hennes og kost oss! De tilbringer noen dager hos besteforeldrene hennes (foreldrene til vertsmor) for å ha det gøy, stå på vannski, tubing osv. Carlie lurte på om jeg ville være med opp og sove der osv, men pga noen papirer som ikke hadde blitt fylt ut helt enda osv så kunne ikke vertsmamma la meg sove over på natta, men hun kjørte meg opp dit rundt 8-9 på morgenen dagen etter, og hentet meg igjen sent på kvelden igjen! Vi fikk servert masse mat av 'Grandma' iløpet av hele dagen, yummyy.

Fra venstre: Morgan, Ashley, Carlie og Jennifer!

Og ja, jeg har jobbet hardt med disse absa i sommer.

Og dette lånte jeg fra Morgan's Instagram // I took this picture from Morgan's Instagram @morganjameo


Jeg storkoste meg veldig! Var på vannet, spiste, spilte kort, solte oss osv i heeele dag. Perfect.

Nå er klokka snart halv 2 på natta, og jetlagen har plaget meg helt siden jeg kom. Jeg bråvåkner kl 6-7 på morgenen, og de som kjenner meg vet at da er det noe gærent. Også selvom jeg har sovet 7-8 timer på natta så kan jeg plutselig bli stuptrøtt midt på dagen.

Men nå lyner det som bare det, så skal krype under dyna og legge meg.

Natta!


From Norway to Wisconsin

Posted: 27.08.2013 kl. 07:16. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Hei dereeee!

Sorry for at jeg ikke har blogget om reisen og ankomst og alt det der før nå (håper jeg ikke har mistet millioner av lesere nå). Har brukt disse første dagene på å komme til rette, bli litt kjent med familien og få litt kontroll over alt som skjer. Dette er både veeeldig spennende og skummelt at the same time.

Anyways - jeg har virkelig kommet til verdens herligste familie. Helt fra starten av har de behandlet meg som en av familien. De plukket meg opp på flyplassen (klokka var vel 9-ish på kvelden), så kjørte vi hjem til huset. Vi blir mer og mer kjent med hverandre for hver dag, og jeg liker dem bare enda mer. Har tilogmed fått chores!! Så jeg er offisielt et av barna i huset, yeyy.

Huset er forresten KJEMPEFINT! Det er gigantisk, det er 4-5 stuer her, alle sammen har sitt eget bad "koblet" opp til sitt eget rom (badet er inn en dør du har på rommet ditt om du skjønner), de har en stor uteplass bak huset med sitteplasser, grillgreier og alt, en egen "kino-surroundlyd-greie stue" biljardbord og andre saker, jeg fikk tilogmed velge mellom to forskjellige rom. Det ene hadde et "walk-inn closet", mens det andre hadde en gigantisk kongeseng....hvilke tror dere jeg valgte? (Zzzzz).

Men ja, her kommer et bildedryss fra avreisedagen og frem til nå (har prøvd å være en dedikert blogger altså):

Her er jeg midt under pakkingen. Prioriteringskonflikter.

Hadde også noen veldige fine dager før avreise, tilbragt sammen ned familie og venner!

Reise også sammen med en heeeerlig jente som jeg har snakket litt med fra før, som heter Hanna btw, som også skulle til Wisconsin. Hun skulle til Madison da, en annen by et stykke unna! Her spiser vi lunsj på Heathrow flyplass. (Føler meg som en globetrotter når jeg skriver sånne ting som dette. Lol er jo det.)

Her starter den flyturen fra London til Chicago. Hvis dere ser øverst til høyre på skjermen: "Time remaining: 08:16" HOURS..men digg fly da. Tiden går fort når man har filmer som for eksempel "Identity thief" med ho feite dama på skjermen. Hun er konge.

Ja, skjermen fascinerte meg veldig, de har ikke det på Ryanair skjønner dere. (Tøft liv)

Her var vi fremme i Chicago. Vi var en del norske, noen svenske, noen italienere, noen danske og noen franske på denne turen. De fleste dro hvert til sitt etter Chicago, enten med fly eller ja, dit de enn skulle. Vi var faktisk 8 stk som skulle videre til Green Bay, men bare Steffen, en gutt jeg møtte på flyet, og jeg som skulle gå på skolen vår. Vi hadde 5 timer to kill før neste fly gikk så vi spiste litt lunsj. Eller mye lunsj kanskje.

Disse bildene her er faktisk ikke redigerte (synes det var viktig å få med seg). Amaaziiiiing

Og som dere ser så har jeg Chicago i min hule hånd.

Min første amerikanske frokost, omelett og toast! Yummy

Etter noen timer så dro vi til et sted som heter "Townline" for å spise lunsj. Aldri smakt så god pizza før, just saying.

Og selvfølgelig, Walmart. Måtte kjøpe inn diverse skolesaker og noen baderomartikler og blablabla. Og hvis noen vet hva bind er på engelsk, fortell. Endte opp med tegnespråk når jeg skulle forklare...

Her kjørte vi hjemover (dritspennende).

Men uansett, jeg har det kjempe fint, og kommer mer på plass for hver dag som går. Har hatt en utrolig fin dag idag, blogger mer om det senere. På onsdag er det åpen dag på skolen, så da skal alle nye studenter osv få en liten tur rundt om på skolen, og skal i tillegg fikse timeplanen min med rådgiveren.

Skal legge ut bilder av huset og rommet mitt og alt snart, må bare høre med familien først om det går bra!

Haha, ikke spør hvordan, men Karin Bryhn klarte å glemme igjen babyen sin hjemme. Macbooken min...Herregud, liksom hvordan er det mulig egentlig? Ja, whatever, pappa har sendt den i posten til meg nå, så den er vel her om en liten stund.

Og fikk nettopp vite at vi får MacBook Air som skolepc. Suck.on.that.Kirkeparken.


"Utvekslings utfordring"

Posted: 21.08.2013 kl. 03:26. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 0

Herregud, nå er det bare 3 dager til jeg drar!! Tiden går så fort, er det mulig...
De siste dagene har jeg brukt på å være med familie og venner, trene, slappet av, tenkt en del, ja, dere vet. Er umulig å ikke bygge seg opp håp og forventninger om det kommende året i USA, om alt fra high school til familien til opplevelser til ALT. Men prøver å ta meg i nakkeskinnet og være litt realistisk.

Anyways, siden det ikke er så mye å skrive om nå før jeg drar, så tenkte jeg å svare på noen spørsmål (føler meg som en ordentlig blogger nå altså). #utveksling Hvor skal du dra på utveksling?

Green Bay - Wisconsin, babyyy.

Hvorfor vil du dra på utveksling?

Fordi jeg vil ut, vekk og oppleve noe "eye opening". Og fordi nå får man jo utvekslingsåret sitt godkjent, er borte et år, kommer tilbake til resten av gjengen igjen til slutt, er liksom ikke som studier. Og fordi jeg alltid har hatt lyst til å oppleve saker og ting utenfor det "livet her i Moss", om dere skjønner. 

 

Hvilken organisasjon reiser du med?

Jeg reiser med STS og har STS Foundation som underorganisasjon. Hittil er jeg veldig fornøyd med organisasjonen, de har fulgt meg opp nøye, gitt meg svar på sikkert uendelig mange spørsmål og vært svært hjelpsomme. Har ikke erfart noe med underorganisasjonen min enda (Må vente til jeg kommer til USA), men tror det skal gå greit det også. 

 

Hvor kunne du aller helst tenke deg å ende opp?

Selvfølgelig skal man ikke se bort ofra at de fleste tenker "California, Florida, New York, blablabla", og hadde jo vært litt stas å si at man skulle dit, men jeg mener at stat-plasseringen har ingenting å si på om utvekslingsåret blir vellykket eller ikke, det er familien man kommer til. Man kan jo komme til en drittfamilie, på en drittskole i en drittby i California liksom, eller så kan man komme til en fantastisk familie, på en flott skole i en fin by - i en stat det ikke frister å havne i. Derfor tok jeg ikke statsvalg heller.

 Har du fått familie eller gjort stats/regionsvalg?

Det har jeg! Har fått en heeerlig familie i byen Green Bay i Wisconsin. Skal møte dem om bare 3 dager, åherreåherreåherre(!!) Nei, valgte å ikke ta stats- eller regionsvalg da jeg mener at å finne den riktige familien er mye viktigere. 

 

Skal du på forberedelseskurs?

Nei, valgte å ikke dra på forberedelseskurs. Ville ha så mye tid hjemme som mulig + at det koster uendelige mye penger å bli med, for ikke å snakke om lommepenger (hallo, NYC...). Velger heller å dra til Hawaii rundt vinter-tider istedet. 

 

Hva gleder du deg mest til?

Hvor skal jeg begynne? Til alt og ingenting. Liksom - jeg vet jo ikke HVA det er å glede seg til, jeg bare gleder meg til å oppleve noe helt nytt. The high school spirit, få meg nye venner, lære meg å snakke flytende engelsk, til egentlig å føle meg litt som en amerikaner. Haha.Hva gruer du deg mest til?

Å ikke passe inn, føle meg veldig ensom (noe jeg garantert til tider vil gjøre), hjemmelengsel OG DRA FRA BIRK :(<333333333

 

Kunne du tenke deg å prøve en ny sport? 

Selvfølgelig! Det er bare noe jeg Må (og vil), haha. Idretter i USA er jo helt annerledes enn det er i Norge. Så er spent på hva skolen min tilbyr av sporter, og hva slags sport jeg kommer til å ende med (her gleder det å være open minded, HE HE). 

 

Hva kommer du til å savne mest?

Venner, sengen min, byen, mine faste, trygge rutiner osv, men mest av alt; familien min. Det kommer til å bli tøft å dra fra dem, men skal nok klare det. 

 

Skal du på en arrangert tur med organisasjonen?

Har planer om å dra til Hawaii en gang rundt juletider/litt etter med endel andre utvekslingsstudenter. Tror underorganisasjonen min fikser noen andre turer i løpet av året, men vet ikke helt hva enda. 

  Er du god i engelsk?

Tja, er jo ikke dårlig, men skal ikke skryte heller. Snakker jo så og si nesten aldri engelsk, så kan vel si jeg er helt ok. Men fikk 5 i faget nå i 1. vgs da (viktig å få med seg). 

 

Nevn fire steder du kunne tenke deg å besøke i vertslandet ditt:

Om jeg kunne, alle 50 stater. Men neida, jeg vil jo åpentbart besøke California, NYC, Grand Canyon, Hawaii, etc. Hadde jo vært mer enn greit det, lolzzz.

Hva er de 3 viktigste tingene du bare MÅ ha med til USA?

Macen min, lommeboken og.......sminkami JADA, I said it

 

Tror du dette blir et bra år?
Jeg håper virkelig det! 


Surprise

Posted: 11.08.2013 kl. 03:49. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 14

Herregud.

Igår hadde alle vennene mine fikset istand et surpriseparty for meg(!!) Trodde jeg og venninnene mine skulle til en annen fest i Oslo, men så måtte vi bare innom en venninne av meg for å hente et par sko, og da jeg gikk inn for å hente de så bare "OVERRASKELSE!!" - De er virkelig verdens beste. Ble helt satt ut, de hadde stelt i stand DEN fine kvelden for meg. Det betyr mye.


(Sorry for dårlige bilder, blitsen er &$#/%)


De hadde tilogmed laget en bok til meg - bestående av mange hilsener, bilder av meg og dem osv. De hadde skrevet så utrolig mye koselig at det ikke var måte på. Den skal jeg ta vare på for alltid(<33333) #utveksling 


Vertsfamilie og plassering

Posted: 09.08.2013 kl. 16:51. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 12

Idag er det akkurat 15 dager til jeg drar. Det er helt sykt. Husker da nedtelleren var på 100 dager, tiden har gått aaaltfor fort. Eller egentlig litt for sakte. 

Det er fortsatt en del igjen å fikse før jeg drar. Som for eksmpel å kjøpe gave til vertsfamilien, diverse klær, sminke (kan aldri få nok av det lol), reiseartikler, medisiner, blablabla, men utenom det så er egentlig det meste overstått. Bortsett fra avreisen, som ser sånn ut: Oslo - London - Chicago - Green Bay. Æææ, grugleder meg!

28. mai fikk jeg en telefon fra STS og de fortalte at jeg hadde fått vertsfamilie i Green Bay, Wisconsin. I starten fikk jeg ganske sjokk, visste ikke engang hvor på kartet Wisconsin var og visste ikke helt hva jeg følte om det. Etter det sa hun at jeg får 4 vertssøsken, og da ble jeg litt mer gira. Til slutt sendte hun en mail med bilder og informasjon om stedet og familien. Etter litt research og en del kontakt med familien så er jeg storfornøyd med hvor jeg har havnet og jeg gleder meg som bare det!


Her ser man sånn ca hvor i Wisconsin Green Bay ligger, og hvor i USA Wisconsin ligger. 


Green Bay er jo også kjent for å være hjembyen til det berømte fotballlaget (amerikansk fotball) The Packers! De har vunnet Super Bowl flere ganger og er tydeligvis veldig populære. Så heldig som jeg er har vertsfamilien min tenkt til å ta meg med på en av kampene deres på The Lambeau Field (bildet) så de har kjøpt inn billetter til en kamp mot The Falcons den 8. desember. Helt rått!


Skal gå på Bay Port High School som kanskje ligger 10-15 min unna huset bare. Fant ikke så mange bilder av skolen, men den er hvertfall gigantisk og ser veldig fin ut! 


De fire barna: Carlie, Mac, Brent og Shelby - og mor og far: Jill og Brian. 
Er litt komplisert, for Carlie, Mac og Shelby er barna til Jill med en annen mann, mens Brent er sønnen til Brian med en annen dame, så de har ingen barn sammen. (Bortsett fra meg nå<333333) Men uansett, har snakket en del med Jill og Carlie, familien virker super koselig, og jeg gleder meg masse til å møte dem. Carlie er i tillegg like gammel som meg(96) så det er et stort pluss, selvom hun blir junior og jeg senior. 

Jeg hadde jo bursdag den 9. juli, så da hadde vertsfamilien sendt en pakke i posten til meg!! Også skrev det at de så at jeg hadde bursdag så derfor ville de sende meg noe fra Green Bay, nemlig fotballdrakten til The Packers! De hadde tilogmed satt på etternavnet mitt på ryggen, hvor rått er ikke det! Ble så takknemlig for den gaven, I love it! 

Hadde ikke noen bra bilder av huset så det legger jeg ut når jeg kommer dit!

#utveksling

 


Utveksling

Posted: 29.07.2013 kl. 03:36. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 4

Hehe, hvor starter jeg?

Mitt navn er Karin Bryhn, jeg er 19 år og kommer fra Moss. Lenge ønsket jeg å reise, oppdage, gjøre noe nytt. Så høsten 2013 flyttet jeg derfor til Wisconsin, USA på utveksling og tilbragte skoleåret 13/14 der. Der levde jeg livets glade dager og falt pladask for statene. 

Nå er jeg ferdig på videregående skole og er midt i friåret. Sparer på hver eneste krone for i februar så reiser jeg jorden rundt i 3 mnd - thank god. Turen lyder som følgende: Sør-Afrika - Vietnam - Kambodsja - Bali - Australia - Fiji - Los Angeles - San Fransisco og Chicago (Milwaukee, Madison + Green Bay). STAY TUNED!


Stunning

Posted: 30.06.2013 kl. 04:04. Written by: Karin Bryhn - Jorden rundt Comments: 5


karin bryhn

Mitt navn er Karin Bryhn, jeg er 19 år og kommer fra Moss. Skoleåret 13/14 tilbragte jeg i Green Bay, Wisconsin som utvekslingsstudent gjennom STS. Nå skal jeg ut på reise igjen, denne gangen verden rundt. Her kan dere holde dere oppdatert på hvor hen i verden jeg befinner meg. Kontakt meg gjerne på: karin_b_96@hotmail.com

KATEGORI

Blogg


ARKIV

April 2016Mars 2016Februar 2016Juni 2014Mai 2014April 2014Mars 2014Februar 2014Januar 2014Desember 2013November 2013Oktober 2013September 2013August 2013Juli 2013Juni 2013


GRATISDESIGN AV

kvdesign.blogg.no


hits